8.2.2013

Επίτρεψε μου να σε αποκαλώ φίλε γιατί σε γνωρίζω χρόνια και σε εκτιμώ πάρα πολύ. Απόψε επιθυμώ να σου γράψω λίγα λόγια για τις προσπάθειες που κάνεις κι εσύ για το καλό του Εβραϊσμού της Ελλάδας, και σε συγχαίρω γιαυτό.

Άκουσα πως πιθανώς θα κυκλοφορήσει και πάλι η ΚΡΗΣΑΡΑ κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο επειδή εμείς οι απλοί άνθρωποι δεν έχουμε πρόσβαση στα άλλα έντυπα, όπως πολύ καλά γνωρίζεις. Ο Μωρίς όπως ξέρεις ξόδεψε πολύ χρόνο χρήμα και μπορώ να ειπώ και υγεία ακόμα για να βάλει λίγο μυαλό στους κουφιοκέφαλους και ματαιόδοξους (ας τους πούμε ηγέτες).

Στο σημερινό καιρό της οικονομικής κρίσης που περνάνε πολλές εβραϊκές οικογένειες, πρέπει να δώσουν όλοι τους τα χέρια για να αντιμετωπισθούν και τα άλλα γνωστά ζητήματα (αντισημιτισμός κλπ, κλπ) και να αφήσουν την μάχη για το ποιός θα πάρει την καρέκλα και ποιός όχι. Είναι ντροπή με την βάναυση προκλητική στάση τους να θέλουν να φτάσουν στα δικαστήρια, προκειμένου να τα πάρουν όλα στα χέρια τους, (γιατί τόσος ζήλος? δεν μπορώ να το πιστέψω)!!

Σε παρακαλώ προσπάθησε από την θέση που με τόσο σθένος και ηρωισμό απόκτησες χωρίς να φοβηθείς τίποτα και κανένα, πολέμησέ τους και ο Θεός ας βάλει το χέρι του για το καλλίτερο του Εβραϊκού λαού. Αμέν! Σε φιλώ και εύχομαι να έχεις πάντα υγεία και να σε καμαρώνουμε όλοι όπως σου αξίζει,

Φιλάκια Ζακίνος Χαζάν