Ιωάννινα 3.6.10
Αλέκος Ράπτης

alekosrr@yahoo.gr

Δηλαδή για να σας καταλάβω, στην αποστολή που συμμετείχατε είχατε πάρει και την απόφαση να εμπλακείτε σε στρατιωτική αναμέτρηση με τους I.D.F (Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις), δηλαδή να κάνετε εμπλοκή με ένα κράτος?

Απ΄όσα γνωρίζω μια ανθρωπιστική βοήθεια δεν μεταφέρει φωτοβολίδες, ρόπαλα, βαριοπούλες, σιδερολοστούς, και σφεντόνες με γυάλινες μπίλιες  τα οποία καταλογίζονται ως αυτοσχέδια πολεμικά όπλα που χρησιμοπιούνται απο τις κάθε είδους ομάδες των exrem και των paramilitar, σε πολεμικές ζώνες που ισχύουν και λειτουργούν οι κανόνες ενος πολεμικού status.

Επίσης θα ήθελα να σας πω, πως τα μέλη μιας ανθρωπιστικής βοήθειας δεν πραγματοποιούν ποτέ μα ποτέ πολεμική σύρραξη εναντίων ένστολων που στην προκειμένη περίπτωση ήταν το στρατιωτικό προσωπικό των IDF, αλλά και ούτε 10μελής ομάδα επιτίθεται εναντίων ενός ένστολου στρατιωτη με σκοπό να τον λυντζάρει  ή να τον δολοφονήσει.

Δυστυχώς αγαπητοί φίλοι δεν κάνατε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, αλλά γίνατε μέρος και διαχειριστικό εργαλείο των ισλαμικών κύκλων και της Χαμάς καθώς επίσης του τουρκικού κεμαλικού επεκτατισμού στην Μέση Ανατολή.

Όταν το φθινόπωρο αυτά τα παρακλάδια της Χαμάς που πρεσβεύει τον Ισλαμικό φονταμενταλισμό, θα στοχοποιούν κάποιες ευρωπαικές πρωτεύουσες και ανυποψίαστους πολίτες, τότε ελάτε όλοι μαζί να κλάψουμε, πάνω στα ειρηνικά αποτελέσματα που θα προκύψουν απο τις βομβιστικές επιχειρήσεις αυτης και των άλλων της Χαμάς. 

Ως τότε προσπαθήστε να ξεδιαλύνετε  την επαναστατικότητα με τον ισλαμικό φονταμενταλισμό.