6.6.10
Ευάγγελος Κούρος

Πολλοί έλληνες συμπολίτες μου,  ακόμα και σήμερα (δυστυχώς για μένα) επιμένουν να θεωρούν αθώους τους άραβες και ένοχους τους ισραηλίτες, σε ότι γίνεται στο τόπο αυτό.

Ανακαλύπτοντας την ιστοσελίδα σας και διαβάζοντας μερικά σχόλια ,όσο και την θέση σας για αυτό το ιστολόγιο, μου δίνετε η ευκαιρία να γράψω για τα συμβάντα που έλαβαν χώρα στα διεθνή ύδατα, πως  για μένα ήταν απόλυτα αναγκαία και προληπτικά που έγιναν  από την ισραηλινή κυβέρνηση, άσχετα αν το αποτέλεσμα  είχε νεκρούς από την μια πλευρά και τραυματίες και από τις 2 εμπλεκόμενες πλευρές.

Αποκαλύπτεται μέρα με την μέρα  ο ρόλος  των τούρκων, και το τι προσπαθούν να κάνουν (ανασύσταση της νεο-οθωμανικής αυτοκρατορίας ),αλλά το πρώτο εμπόδιο  το βρήκαν από τους ισραηλινούς, μια και οι δική μας κυβέρνηση ακόμα αμφιταλαντεύεται να ενδώσει η όχι.

Κλείνω με το ότι συμπαρίσταμαι στο Ισραήλ και κανείς δεν έχει δικαίωμα σε ένα κράτος όπως το Ισραήλ , να επέμβει μη λαμβάνοντας υπόψην το δικαίωμα του να μην αφήσει επικίνδυνους τρομοκράτες να μπουν στη χώρα τους, υπό το μανδύα της "ανθρωπιστικής βοήθειας" ενώ  είχε δώσει σαφή εντολή να πάνε σε άλλο  λιμάνι για να παραδώσουν την "ανθρωπιστική βοήθεια".

Ευχαριστώ για την φιλοξενία