Αυτοκαθαρισμός Παρασκευή 12.8.2016
Ιωάννης Τζανάκος 

Ένα 20% του συριακού πληθυσμού είναι Αλαουίτες (Σιίτες) και από αυτό προέρχεται η ηγεμονική κυριαρχία της πατριάς Άσσαντ και η δύναμη του μπααθικού καθεστώτος. Το άλλο 80% σουννίτες Άραβες, Κούρδοι, χριστιανοί Άραβες, ήταν στο περιθώριο της πολιτικής εξουσίας, παρά την στοιχειώδη ενσωμάτωσή τους δια επιλεγμένων αντιπροσώπων. 

Είναι πέρα από προφανές ποιός άνοιξε την πόρτα στις σκοτεινές σαουδαραβικές, τουρκικές και άλλες δυνάμεις της Δύσης, για να διαλύσουν τον κοινωνικό και πολιτικό ιστό της Συρίας. Και έρχονται όλα τα τσόλια και οι αυλικές πόρνες του γνωστού αραβικού μπααθικού "αντι-ιμπεριαλισμού" και "αντι-σιωνισμού", οι πράκτορες του Τσάρου Ρασ-Πούτιν, και ανακαλύπτουν πάλι την "σιωνιστική οντότητα":

Η μάχη μας για την απελευθέρωση του Χαλεπιού ξεσκέπασε όλα τα ψεύδη σας.

Έχουμε λοιπόν από τη μιά πλευρά όλα τα φονταμενταλιστικά ζόμπι που έφεραν οι Σαουδάραβες, οι Τούρκοι και πολλοί δυτικοί βρυκόλακες, και από την άλλη τα ζόμπι του Άσσαντ και του Ρασ-Πούτιν. Τα φονταμενταλιστικά ζόμπι έχουν προφανώς την πρωτιά στην αθλιότητα και ευχόμεθα να εξαλειφθούν από το πρόσωπο της γης το συντομότερο δυνατόν, αλλά αρκεί να διαβάσεις ή να ακούσεις τα παραληρήματα των αυλικών του Άσσαντ για να καταλάβεις τι σημαίνει μπααθισμός και να κατανοήσεις τις ευθύνες του για την κατάντια της εγγύς ανατολής. 

Πάντως και τα φονταμενταλιστικά ζόμπι και οι μπααθιστές του Άσσαντ μαζί με τους Χεζμπολάδες συμμάχους τους, έχουν πάντα έναν λόγο να πούνε για την "σιωνιστική οντότητα".

Υπάρχει μια "αιθέρια" και "υπέρτατη" αντισημιτική/αντισιωνιστική ιδεολογική ένωση στον ουράνιο βόθρο του αραβο-ιρανικού και τουρκικού κόσμου. 

Στο τέλος θα το πιστέψουμε και μεις πως οι Ισραηλινοί και οι Σιωνιστές είναι πίσω από όλα αυτά, τόση αραβο-ιρανο-τουρκική επιμονή στην ψύχωση κάποια βάση θα έχει, δεν μπορεί!

Λέμε τώρα...εννοείται αστειευόμαστε.

Πάντως τους αξίζει όλους αυτούς, τους αξίζει περιφρόνηση και την σωστή απαξίωση, την σωστή τοπο-θέτηση. 

Αναρωτιέμαι στ'αλήθεια τι έκανε να υπάρχει τέτοια ψυχική και ιδεολογική αθλιότητα και στην χώρα μας.

Ένα μείγμα ορθόδοξης (παλαιο-ορθόδοξης και νεο-ορθόδοξης) παράδοσης αντισημιτισμού, η συνέχιση της ιδεολογικής "παράδοσης" της ελληναράδικης χιτλερικής ακροδεξιάς, ο νέος κομμουνισμός της μεταπολίτευσης και ο νεο-αναρχισμός ως φορείς ενός ασυνάρτητου φιλο-αραβισμού.. 

Τι άλλο;

Υπάρχουν πράγματα που πιθανόν να μου διαφεύγουν.

Θα το πάω το πράγμα ως εκεί που πάει, μέχρι τέλους. 

Ή θα προσκυνήσουν οι ψευδέλληνες την πραγματική Ελλάδα, το Κουρδιστάν και το Ισραήλ, ή εγώ θα πάψω να λέγομαι και να είμαι Έλληνας. Δεν αξίζει τον κόπο να είσαι ένα ελεεινό ορθόδοξο ή αριστερό κλαψιάρικο ανθρωπάριο για να σε δεχτούν ως 'Ελληνα ή έλληνα πολίτη ή ευρωπαίο πολίτη, μόνο και μόνο γιατί όλα τα "εδώ" δεξιά και αριστερά ανθρωπάρια έχουν οικειοποιηθεί καταχρηστικά το ένδοξο όνομα του Έλληνα. 

Είμαι Έλληνας, είμαι πραγματικός Έλληνας, και με προκαλούν όλοι αυτοί να απαρνηθώ το όνομα του Έλληνα. 

Όμως όχι.. 

Να το κρατήσουν το όνομα του Έλληνα τα φασιστάκια, οι δεξιοί χριστιανο-ορθόδοξοι βόθροι, οι εθνικιστές προδότες, οι δωσίλογοι των Γερμανών και οι μάζες που τους ακολούθησαν, τα δουλάκια του Τσάρου και του κάθε Τσάρου;;;

Αλήθεια τι περιφρονητικό, μαζί με όλα τα αντισημιτικά ακροδεξιά και ακροαριστερά ανθρωπάρια, να λέγεσαι και συ Έλληνας.

Να τους χαρίσω το όνομα;

Όχι.. 

Πραγματικά οργίστηκα..

Πρώτη φορά πραγματικά..

Χρωστάω την ελληνική, την σιωνιστική οργή μου στο Κουρδιστάν.

Το Σενγκάλ με αφύπνισε..

Ελεύθερο Κουρδιστάν!

Ελεύθερη Σιών!

Ελεύθερη Ελλάδα! 

Είμαι περήφανος Έλληνας

Είμαι περήφανος Κούρδος

Είμαι περήφανος Εβραίος 

http://aftokathorismos.blogspot.gr/2016/08/blog-post_12.html?spref=bl