Cohen.gr 1.8.2015
Ζαν Κοέν.

Το άρθρο αυτό απευθύνεται στους θρησκευόμενους Εβραίους, οι οποίοι δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους Ταλιμπάν, τους μαχητές του IS καθώς και με τους τρελαμένους με τον Αλλάχ Μουσουλμάνους. Συγκεκριμένα μιλάω για τους τύπους στιλ Μορδεχάι Φρυζί  και όσους τον ακολουθούν πιστά εδώ και στο Ισραήλ.

Πριν συνεχίσω, να διευκρινίσω πως δεν είναι όλοι οι θρησκευόμενοι τέτοιοι. Όπως έχω πει πολλές φορές έχω γνωρίσει θρησκευόμενους με τέτοια ηθική, με τέτοιες γνώσεις, και με τέτοιες ιδέες που ντρεπόμουνα να τους κοιτάξω στα μάτια.

Αλλά ακόμα και οι Ορθόδοξοι Εβραίοι που δεν έχουν τα προσόντα που προανέφερα δεν είναι ψυχοπαθείς, φονιάδες, και αλήτες που κρύβονται πίσω από το όνομα του Εβραϊσμού. Εδώ μιλάω για τους φανατικούς καχανιστές τύπου Φρυζί και τους συνναυτών Εβραίους και μη. 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Προχθές  Πέμπτη 30 Ιουλίου ο εικονιζόμενος Yishai Schlissel, μαχαίρωσε 6 αθώους ανθρώπους σε gay parade που γινόταν στα Ιεροσόλυμα επειδή προφανώς δεν του άρεσε κάποιοι να έχουν διαφορετική  συμπεριφορά.

Yishai Schlissel την ώρα της σύλληψης του 

Και σας ερωτώ εσάς που νομίζετε πως τα παραλέω.

Σε τι διαφέρει η πράξη του τρελού ψυχοπαθούς Yishai Schlissel από εκείνη των Ταλιμπάν, των τρελλών μουλάδων του Ιράν, αλλά ακόμα ακόμα και από αυτών των Ναζί που κυνηγούσαν και κυνηγούν τους ομοφυλόφιλους; Σε τίποτα απολύτως λέω εγώ. Είναι ίδιοι και απαράλλακτοι και δεν έχουν καμία σχέση με τον Εβραϊσμό.  

Σε τι διαφέρουν αυτοί οι ψυχοπαθείς φασίστες από το ΙΣ που σκοτώνει αδιακρίτως όποιον έχει διαφορετική άποψη; Σε τίποτα απολύτως λέω εγώ. Είναι ίδιοι και απαράλλακτοι και δεν έχουν καμία σχέση με τον Εβραϊσμό. 

Σε τι διαφέρουν αυτά τα ανώμαλα φασιστοειδή και καλά «Εβραίοι» που καίνε Χριστιανικές εκκλησίες από τους ισλαμοφασίστες που καίνε συναγωγές διότι δεν πιστεύουν στο Αλλάχ; Σε τίποτα απολύτως λέω εγώ. Είναι ίδιοι και απαράλλακτοι και δεν έχουν καμία σχέση με τον Εβραϊσμό.

Αλλά ας συνεχίσουμε τα κατορθώματα αυτών των αχρείων, τα μιάσματα του Εβραϊσμού.

Σήμερα 31 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή, και προφανώς για να γιορτάσουν την μεγαλύτερη για τους Εβραίους γιορτή, αυτή της έλευσης του Σαββάτου, τα  φασιστοεβραϊκά καθάρματα έποικοι της δυτικής όχθης έβαλαν φωτιά σε δύο σπίτια παλαιστινίων στην Ναμπλούς  σκοτώνοντας ένα μωρό  18 μηνών (ναι δεκαοχτώ) και τραυματίζοντας σοβαρά ένα 4τράχρονο παιδί και έναν πατέρα.

Ερωτώ και πάλι:

Σε τι διαφέρουν τα  ανθρωπόμορφα αυτά κτήνη από τους δολοφόνους της οικογένειας Φόγκελ;

Και για όσους δεν θυμούνται, στις  11 Μαρτίου του 2011 ακραία παλαιστινιακά περιττώματα σκότωσαν 5 άτομα της οικογένειας Φόγκελ μεταξύ των οποίων ένα 11χρονο και ένα 4χρονο παιδί και ένα νήπιο 3 μηνών; Σε τίποτα απολύτως λέω εγώ. Είναι ίδιοι και απαράλλακτοι και δεν έχουν καμία σχέση με τον Εβραϊσμό.

Όπως έγραψε πολύ σωστά ο φίλος μου Άγγελος Ραφαήλ στο face book:

 «Angelo Raphael Η ώρα είναι 10:30 π.μ. τα ΜΜΕ του Ισραήλ και όχι μόνο, η τοπική κοινωνία εκείνων των ατόμων που κουβαλάν ακόμα και μικρογραμμάρια συνείδησης είναι αποσβολωμένη από το φριχτό αυτό έγκλημα, που καθ' όλες τις ενδείξεις εκτελέστηκε (με όλες τις σημασίες της λέξεις αυτής) από ανθρωπόμορφα τέρατα (κάτω την "αιγίδα" της Μεσσιανικής πίστης) και δεν είδαμε τους γνωστούς τοις πάσι τιμητές κάθε αντιεβραϊκής ενέργειας να αναφέρουν το γεγονός και έστω μια ανθρώπινη λέξη συμπόνοιας. Πήραν δυστυχώς την ζωή τους λάθος (χωρίς την άνω τελεία του Σεφέρη) και μας οδηγούν με την θρησκόληπτη υποκρισία τους στον γκρεμό της βίας.»

Όλοι αυτοί οι τρελοί, φασίστες, δολοφόνοι Εβραίων, Χριστιανών, Μουσουλμάνων και Αράβων  σαφώς δεν αντιπροσωπεύουν τους σωστούς Εβραίους.

Είναι απλώς δολοφόνοι που κρύβονται πίσω από τον Εβραϊσμό.

Επί πλέον επιτρέψτε μου να πω κάτι για τις μπούρδες του Φρυζί ότι αντιπροσωπεύει και καλά το «γνήσιο ορθόδοξο Εβραϊσμό».

Στον Εβραϊσμό κανείς δεν αντιπροσωπεύει το «γνήσιο ορθόδοξο Εβραϊσμό» για τον απλό λόγο ότι οι διάφοροι ραβίνοι (και μιλάμε για τους ορθόδοξους και όχι για τα άλλα ρεύματα του Εβραϊσμού)  έχουν ο καθένας τη δική τους γνώμη περί «γνήσιου ορθόδοξου Εβραϊσμού» την οποία και υπηρετούν.

Με άλλα λόγια οι Φρυζίδες και  οι συναυτού  στη καλύτερη περίπτωση αντιπροσωπεύουν τον άρρωστο Μεσσιανικό Εβραϊσμό τους που όπως είπε ο Άγγελος «μας οδηγούν με την θρησκόληπτη υποκρισία τους στον γκρεμό της βίας.»

Τέλος, κάτι προσωπικά από εμένα στον Φρυζί:

Επειδή σε διαολοστείλανε με μπουνιές και κλωτσιές από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να βγάζεις τη γνωστή κακία, χολή και μοχθηρότητα σου σε ανθρώπους, οι οποίοι αν και όχι Εβραίοι δουλεύουν για την κοινότητα με αγάπη, και εδώ που τα λέμε αγαπούν τον Εβραϊσμό  πολύ περισσότεροι από εσένα.

Και συγκεκριμένα μιλάω για την Βίβιαν Μπακόλα που εκτός των τυπικών προσόντων της (που ούτε στον ύπνο σου δεν τα έχεις) όταν είχαμε τα τελευταία χρόνια τις κρίσης στο Ισραήλ ήταν, μαζί με το μεταφραστή μας το Τάσσο, το ποιο πολύτιμο μη Εβραϊκό «εργαλείο», το οποίο είχαμε. Ξέρεις πότε; Όταν εσύ κατά πάγια συνήθεια σου στα δύσκολα την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια.

Πες λοιπόν και στους φίλους σου, μακριά από τους μη Εβραίους φίλους μας διότι θα τα πάρω και δεν θα έχετε που να κρυφτείτε οι Φρυζίδες κλπ.

Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε.

Κανονικά κλείνοντας θα έλεγα τα σέβη μου αλλά σε εσάς και τους ομοίους σας στο Ισραήλ και τη διασπορά προτιμώ να πω τα ΣΚΕΛΗ ΜΟΥ και πολύ σας είναι.

Shabbat Shalom.

(Σημαντικό) ΥΓ. Εμείς οι γνήσιοι Εβραίοι του υγιούς Εβραϊσμού δεν θα επιτρέψουμε ΠΟΤΕ ο Εβραϊσμός να βεβηλωθεί από ακραία στοιχεία, ανάλογα της άθλιας ποιότητας των ισλαμοφασιστών στον Μουσουλμανισμό. Π Ο Τ Ε !