Γραφεία: Χαλκοκονδύλη 35, Αθήνα. Τηλ-φαξ: 210-5232553
http://www.antinazi.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η παραπομπή του ναζιστή Κ. Πλεύρη και του «Ελεύθερου Κόσμου» στις 5 Σεπτέμβρη για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου 927/79 αποτελεί μια μεγάλη δημοκρατική νίκη.

Δεκαπέντε περίπου μήνες μετά την έκδοση του βιβλίου του «Εβραίοι όλη η αλήθεια» ασκήθηκε τελικά δίωξη εναντίον του Πλεύρη, καθώς και του «Ελ. Κόσμου». Η δίωξη ασκήθηκε μετά από μήνυση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ). Ενώ το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα παραλήρημα ναζιστικής προπαγάνδας, προτροπής σε βία και φυλετικό μίσος ειδικά εναντίον των Εβραίων, η προκαταρκτική εξέταση περιοριζόταν σε κατηγορίες για παράβαση του άρθρου 191 περί… « διασποράς ψευδών ειδήσεων»(!). Στο σημείο αυτό στις 15-2-07 η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία κατέθεσε υπόμνημα στον εισαγγελέα στο οποίο διαμαρτυρόταν γι αυτό τον αποπροσανατολισμό της δίωξης και παρέθετε τα βασικά αποσπάσματα αυτού του κτηνώδους χιτλερικού οχετού (1400 σελίδες ανατριχίλας) που εμπίπτουν στον αντιρατσιστικό 927/79. Αυτά τα αποσπάσματα αποτέλεσαν το κατηγορητήριο κατά του Πλεύρη και των συνεργατών του Δ. Ζαφειρόπουλου. Θ. Χατζηγώγου και Μ. Γεωργιλά του «Ελ. Κόσμου» που εκθείαζαν το βιβλίο.

Η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία καλεί τους δημοκράτες να απαιτήσουν την καταδίκη των ναζιστών και να μπει επιτέλους ένας πρώτος φραγμός στο όργιο της ναζιστικής και αντισημιτικής φιλολογίας που κατακλύζει τη χώρα  μας –φαινόμενο μοναδικό στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αθήνα 7-8-2007

 

Για την Αντιναζιστική Πρωτοβουλία

Άννα Στάη, Ρένα Κούτελου

 

 

Υ.Γ: Για την ενημέρωσή σας παραθέτουμε μερικά από τα αποσπάσματα του βιβλίου τα οποία περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο:

σελ. 600: «… δηλώ εξ αρχής, ότι είμαι Ναζί, φασίστας, ρατσιστής, αντιδημοκράτης, αντισημίτης»

Σελ. 742: «Έτσι θέλουν οι Εβραίοι. Διότι μόνον έτσι καταλαβαίνουν: εντός 24 ωρών και εκτελεστικό απόσπασμα».

Σελ. 269: «Κάθε Έλλην, κάθε άνθρωπος που γνωρίζει την υπονομευτική δράση του Εβραιοσιωνισμού πρέπει μόνος του, ως άτομο να κινητοποιηθεί εναντίον των Εβραίων. Αρχικώς απαιτείται να κάνη τα ακόλουθα:…
…Όπου διαπιστώνετε Εβραϊκή επέμβασι να την αποτρέπετε με την καταγγελίαν της και μετά με όποια ενέργεια απαιτείται».

 Σελ. 432: « Ο Ναζισμός λοιπόν γνωρίζων καλώς τα Εβραϊκά σχέδια απεφάσισε, όπως αλλού περιγράφω, να εκδιώξει τους Εβραίους από την Ευρώπην. Και έπραξε κατά την γνώμιν μου πολύ ορθώς. Η απαλλαγή της Ευρώπης από τους Εβραίους είναι επιβεβλημένη, διότι ο Εβραϊσμός συνιστά απειλή κατά της ελευθερίας των Εθνών».

Σελ 511: « Υπάρχει Εβραϊκόν πρόβλημα στην Ευρώπην... Το Εβραϊκόν πρόβλημα συνίσταται ακριβώς στο ότι μία εξωευρωπαϊκή φυλετική μειοψηφία συνωμοτεί εις βάρος των Ευρωπαϊκών Εθνών, τα οποία θέλει να υποδουλώσει. Το πρόβλημα αυτό πρέπει να αντιμετωπισθή διότι αλλοιώς κινδυνεύει η Λευκή Φυλή. Άλλη λύσι δεν βλέπω παρά να φύγουν οι Εβραίοι από την Ευρώπην...».

Σελ. 266: «Και τώρα έφθασε η ώρα να δώσωμεν στον Εβραίο τον χαρακτηρισμόν που του αξίζει…Αυτός που βασανίζει τι είναι; Αυτός που πυροβολεί τι είναι; Αυτός που δολοφονεί γυναίκας ή αόπλους τι είναι; Αυτός που βιάζει τι είναι; …Αυτός που θέλει να μας πίη το αίμα τι είναι; …Αυτός που τα κάνει όλα αυτά μαζί τι είναι; Είναι ο υπάνθρωπος Εβραίος!».

 Σελ. 778: «Η μόνη οδός σωτηρίας των Εβραίων είναι να παύσουν να ονειρεύωνται την παγκόσμιον κυριαρχίαν… Αλλοιώς ο αφανισμός τους θα συμβεί ολοκληρωτικώς και δια παντός. Το πολύ-πολύ θα εναπομείνουν μερικαί χιλιάδες που θα κόβουν τα πουλάκια τους και θα περιμένουν τον Ιεχωβά τους».

 Σελ. 1221: «…περισσότερο προκαλώ εσάς τους αναγνώστας μου να συζητήσετε δια το Ταλμούδ και την Εβραϊκή θρησκεία. Προκαλώ περισσότερο εσάς επειδή σεις είσθε τα θύματα. Ξυπνήστε οι επίβουλοι Εβραίοι σκάπτουν τον τάφον των Εθνών. Ξυπνήστε και ρίξατέ τους μέσα, διότι τους αξίζει...».

 Σελ. 138-139: « Αλλά δεν φταίνε οι χαχαμίκοι. Φταίει ο πολιτισμένος κόσμος που ανέχεται τα διεθνή παράσιτα που λέγονται Ιουδαίοι… φθάνει η ώρα των αντιποίνων…».

Σελ. 1166: « Η Λευκή Φυλή δεν θέλει σημίτας στην Ευρώπην, διότι έτσι την συμφέρει βιολογικώς».

Σελ. 583: « Το βιβλίον μου που τώρα διαβάζετε είναι μια απλή απόδειξις, ότι εμείς δεν υπολογίζομεν τους Εβραίους. Τους καταφρονούμε δια την ηθικήν των, δια την θρησκείαν των, δια τας πράξεις των, που όλα μαζί αποδεικνύουν ότι είναι υπάνθρωποι».

Σελ. 852: «Ο Χίτλερ κατηγορήθη για κάτι που αληθώς δεν συνέβη. Αργότερα η ιστορία της ανθρωπότητος θα τον κατηγορήσει διότι ενώ ηδύνατο να απαλλάξει την Ευρώπην από τους Εβραίους, δεν το έκανε… Αγαπητοί μου κύριοι Εβραίοι, εγώ δεν σας ζητώ να υποστήτε, όσα τα ιερά σας βιβλία διδάσκουν να υποστώμεν εμείς, από εσάς… Είσθε εγκληματίαι, διότι αυτό εδίδαξε η θρησκεία σας. Είσθε δολοφόνοι, διότι από παιδιά εγαλουχήθητε στο έγκλημα. Επομένως εμείς οι άλλοι δικαιούμεθα να σας αντιμετωπίσωμεν. Και θα το κάνωμεν».


 Σελ. 1228: « …Μέχρι τότε για μας οι Εβραίοι θα παραμείνουν θανάσιμοι εχθροί, ιδιότητα που μόνοι τους επέλεξαν με όλας τας συνεπείας αυτής της αποκλειστικής των επιλογής. Με την ευκαιρίαν αυτήν προειδοποιούμεν:
1. Τους Εβραίους που κυκλοφορούν με Ελληνικά ονόματα, δια να κρύπτουν την πραγματικήν καταγωγήν των
2. Τους πράκτορας των Εβραίων, ιδίως δημοσιογράφους, πολιτικούς και τηλεπαρουσιαστάς, που εξυπηρετούν τον εβραιοσιωνισμό
3. Τους οικονομικούς παράγοντας που διακινούν το παρασιτικό εβραϊκό κεφάλαιο, υπό μορφήν ΑΕ «Τράστ», «Χόλντιν», «υπερακτίων εταιρειών» κ.λπ
4. Τους εβραιουποκινούμενους υπονομευτάς της Ελληνικής Εθνικής Παιδείας και Εξωτερικής πολιτικής, που κατέχουν δημοσίας θέσεις και εξυπηρετούν τον εβραιοσιωνισμό, με την επιβολή στην παιδεία και την εξωτερικήν μας πολιτικήν φιλοεβραϊκών θέσεων
5. Τα ΜΜΕ που δολιοφθείρουν τον Ελληνικό τρόπον ζωής, τα ιερά της Φυλής και τας Εθνικάς αξίας του Ελληνισμού, με την άσκησιν συστηματικής προπαγάνδας όλων των ειδών με σκοπό την διάδοσι
του εκφυλισμού και της παρακμής στην Εθνικήν Κοινωνίαν των Ελλήνων
Όλοι οι παραπάνω προειδοποιούνται δια πρώτην και τελευταίαν φοράν, με μίαν φράσιν: Εξηντλήθη η υπομονή μας. Τα υπόλοιπα θα γίνουν όπως πρέπει. Κι όταν κάνης ότι πρέπει ας γίνη οτιδήποτε, καθώς έλεγε και ο Ι. Μεταξάς».

σελ. 852: «Είσθε εγκληματίαι, διότι αυτό εδίδαξε η θρησκεία σας. Είσθε δολοφόνοι, διότι από παιδιά εγαλουχήθητε στο έγκλημα. Επομένως εμείς οι άλλοι δικαιούμεθα να σας αντιμετωπίσωμεν. Και θα το κάνωμεν»).

 Σελ. 218: «Την 2αν Νοεμβρίου 1917 η Αγγλία, όπως γνωρίζομεν, εξέδωσε πολιτικήν ανακοίνωσιν (δήλωσις Μπαλφούρ) δια της οποίας ιδρύθη Εβραϊκή εθνική εστία στην Παλαιστίνην», και στη συνέχεια στη σελ. 223: «Οι Εβραίοι λοιπόν αμέσως μετά τη δήλωσιν Μπάλφουρ και μέχρι τώρα σκοτώνουν και μετακινούν Παλαιστινίους… Η όλη των εγκληματική συμπεριφορά δικαιολογεί τας πράξεις των Ναζί εναντίον των και κάτι περισσότερον. Τας δικαιώνει».

 Σελ. 558: «Ο Ναζί Ανώτατος Δικαστής Βάλτερ Μπουχ διεξήγαγε έρευνα διά τα επεισόδια της «νύκτας των κρυστάλλων» …Αυτά βεβαίως η εβραϊκή προπαγάνδα τα αποκρύπτει. Απεναντίας μάλιστα κατηγορούν τα SS δια τα έκτροπα, τα οποία προσωπικώς υπερεγκρίνω».

Σελ. 1075: (Σχολιασμός για τη λεζάντα φωτογραφίας από το Άουσβιτς: «Τα συρματοπλέγματα του Άουσβιτς είναι εκεί για να θυμίζουν σε ολόκληρο τον κόσμο τη ναζιστική θηριωδία της περιόδου 1939-1945): « Καλώς κάνουν και διατηρούν το στρατόπεδον εις καλήν κατάστασιν, διότι ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον».

 Σελ. 1221: «Συνεπώς κατηγορώ τους Γερμανούς Ναζί διότι δεν απήλλαξαν την Ευρώπην μας από τον εβραιοσιωνισμόν ενώ ηδύναντο να το πράξουν. Στο ερώτημα λοιπόν, αν ήτο σωστό, που οι Γερμανοί συνεκέντρωσαν τους Εβραίους, δια να τους μεταφέρουν στην Μαδαγασκάρη η απάντησις έρχεται μόνη της: Μέσα από όσα διδάσκουν και επιδιώκουν οι Εβραίοι, δεν ήτο σωστό αυτό που έκαναν οι Γερμανοί. Έπρεπε να τους έστελναν όχι στη Μαδαγασκάρη, αλλά στον Ιεχωβά τους να διαβάζουν μαζί όρθιοι το Ταλμούδ ».

Σελ. 986: « Τέτοιας εκτάσεως ενότητα και κινητοποίησιν ουδέποτε εγνώρισε η Ευρώπη, ώστε ευλόγως και δικαίως θα συμπεράνωμεν, ότι η ήττα του Ναζισμού σημαίνει ήττα της Ευρώπης».

Σελ. 803: « …Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι κοσμοθεωρία δια «κυρίους» όχι δια δούλους. Είναι πίστις υπερεχόντων ανθρώπων… δεν μπορώ να ανέχομαι τους δολοφόνους, ληστάς, βιαστάς, καταπιεστάς, παράσιτα, διαφθορείς, υπονομευτάς της ελεεινής Εβραίλας να συκοφαντούν τους υπερόχους Εθνικοσοσιαλιστάς…» (Έτσι στην α΄ έκδοση, Μάϊος 2006, ενώ στη β΄ έκδοση, Οκτώβριος 2006 η λέξη «υπερόχους» δεν υπάρχει).

 Σελ. 447: « …Ασφαλώς σιγά σιγά αποκαθίσταται η αλήθεια, η προπαγάνδα υποχωρεί και θα ξημερώση η ημέρα, που θα κυματίσουν αι σημαίαι του Ναζισμού». (Έτσι στην α΄ έκδοση, Μάϊος 2006, ενώ στη β΄ έκδοση, Οκτώβριος 2006, έχει προστεθεί η φράση «στη χώραν που τον εγέννησεν»).

Σελ. 881: «ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ (1889-1945): Ο τραγικός ηγέτης του Τρίτου Γερμανικού Ράϊχ είναι ασφαλώς η εντυπωσιακωτέρα αρχηγική μορφή της νεωτέρας εποχής… Η ιστορία της ανθρωπότητος θα καταλογίση στον Αδόλφον Χίτλερ τα εξής:
1. Δεν απήλλαξε, ενώ ηδύνατο, την Ευρώπην από τους Εβραίους
2. Δεν εχρησιμοποίησε τα ειδικά χημικά όπλα, που μόνον η Γερμανία διέθετε, δια να νικήση.. Εξ αιτίας της ήττης της Γερμανίας τότε, κινδυνεύει η Λευκή Φυλή και η Ευρώπη τώρα… Θα έλθη ημέρα, κατά την οποίαν οι Ευρωπαίοι θα κυριαρχήσουν ή θα καταστραφούν. Και στας δύο περιπτώσεις θα αναγνωρίσουν ότι ο Χίτλερ είχε δίκαιον..»

Σελ. 271: «Ουδείς αλλόφυλος αναλαμβάνει δημόσιον αξίωμα, ούτε διορίζεται στο κράτος, το οποίον είναι Ελληνικόν και μόνον. Το αυτό ισχύει και στα ΝΠΔΔ».

Σελ. 271: « Οι μεικτοί γάμοι Ελλήνων ή Ελληνίδων με άτομα μη ανήκοντα στην Λευκήν Φυλήν αποτρέπονται».

Σελ. 271: « Η μετακίνησις και εγκατάστασις εν Ελλάδι ατόμων ανηκόντων στην Λευκήν Φυλήν είναι απολύτως ελευθέρα».

Σελ. 601: «Στο ερώτημα: μπορεί εις Εβραίος να θεωρηθή Έλλην; Απαντώ ευθέως: όχι. Διότι η φυλετική καταγωγή δεν αλλάζει, με την διοικητικήν πράξιν της παροχής Ελληνικής υπηκοότητος, που είναι νομικόν γεγονός κι όχι φυλετικόν και εθνολογικόν».

Σελ. 902: « …υπό την ανοχήν της διεθνούς κοινωνίας και του εξηυτελισμένου ΟΗΕ του πρώην ανθρωποφάγου Ανάν»

σελ. 1386: «…επιβάλλεται να λάβωμεν επειγόντως μέτρα σωτηρίας της Λευκής Φυλής, του Ευρωπαϊκού πολιτισμού και προ πάντος της Ελλάδος. Συγκεκριμένως και εις γενικότατας γραμμάς πρέπει: Να απομακρυνθούν οι Εβραίοι από την Ευρώπη την οποίαν αρκετά εταλαιπώρησαν. Οι εβραιοσιωνισταί να μεταβούν στην γη των Πατέρων των, ώστε η Ευρωπαϊκή Ήπειρος να απαλλαγή από αυτούς».


 

 σελ. 518 «Θα δηλώσω με ειλικρίνεια και αλλού, ότι εάν οι Γερμανοί εθανάτωναν τους εβραιοσιωνιστάς εγώ – και πιστεύω δεν είμαι μόνος – δεν επρόκειτο να λυπηθώ. Οι εβραιοσιωνισταί είναι εγκληματίαι που προετοιμάζουν τον θάνατόν μας. Την εξαφάνισιν της Λευκής Φυλής την οποίαν τόσον μισούν, με φθόνον συμπιεσθέντα στο υποσυνείδητόν των, επί αιώνας. Το ένστικτον αυτοσυντηρήσεως της Φυλής μας δεικνύει τον δρόμον του πολέμου, κατά του εβραιοσιωνισμού μέχρις εσχάτων».


σελ. 872  «Οι Εβραίοι δεν επέτυχαν να κυριαρχήσουν στην Ευρώπην.. Πάντως εδημιούργησαν παντού στην Ευρώπην το φυλετικόν πρόβλημα το οποίο οξύνουν με την βοήθειαν των πολιτικάντηδων, τηλεπαρουσιαστών, «καθηγητών», δημοσιογράφων και λοιπών γνωστών ή αγνώστων πρακτόρων τους. Τελικώς το μόνον που θα επιτύχουν είναι να ερεθίσουν τους Ευρωπαίους και να προκαλέσουν την αντίδρασή των. Ενθυμηθήτε με. Αυτήν την φοράν δεν θα ευρεθούν καλοί Γερμανοί Ναζί, που θα μαζεύουν τους Εβραίους δια να τους στείλουν στην Μαδαγασκάρη, αλλ’ Ιππόται της Λευκής Αποκαλύψεως. Τους φαντάζομαι να καλπάζουν με γυμνά ξίφη, πάνω στα σταχιά άτια του θανάτου».

σελ. 496 : «Εξάλλου ο Μουσολίνι στα πολλά του λάθη προσέθεσε και το ότι δεν είχε σκοπό να εξοντώσει τους Εβραίους»,

σελ. 597:  «Εβραίος (στο θρήσκευμα) και άνθρωπος είναι έννοιαι αντιφατικαί, δηλαδή η μία αποκλείει την άλλην».

σελ. 481: « Προσωπικώς εις επίδειξιν θαρραλέας διαμαρτυρίας δηλώνω, πάλιν και πάλιν, ότι είμαι αντισημίτης, καταφρονώ τους Εβραίους…που θεωρώ υπανθρώπους».


 

 σελ. 172: « Οι γραικύλοι θα ενθυμηθούν αυτό το «κάπου σκάλωσε» όταν κάπου θα σκαλώσει ο λαιμός τους».

 Στη σελ. 187 «δικάζει» και «καταδικάζει» με συνοπτικές διαδικασίες τον παραγωγό» και το σκηνοθέτη (τον καταξιωμένο Όλιβερ Στόουν) της γνωστής ταινίας του Χόλλυγουντ «Alexander the Great”: «Δι’ αυτούς που υβρίζουν τον Μ. Αλέξανδρον, εάν είχαμε κράτος ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ θα εστέλλοντο ειδικοί πράκτορες οι οποίοι θα απήγαγον τον παραγωγόν και τον σκηνοθέτην και θα τους έφεραν στην Ελλάδα, όπου κατόπιν ειδικής ανακρίσεως θα απεκάλυπταν ποίοι τους έβαλαν να γυρίσουν τέτοια μισελληνικη ταινία… Ωστόσον με την γλώσσα της ειλικρινείας θα υποστηρίξω δημοσίως ότι ο παραγωγός της προσβλητικής δια τον Μ. Αλέξανδρον ταινία θα έπρεπε να είχε επικηρυχθή, αντί κάποιου σοβαρού ποσού. Η επικήρυξις θα προέβλεπε σύλληψιν του παραγωγού, πλήρη ομολογία του περί των εμπνευστών της ταινίας και εν συνεχεία απαγχονισμός του, ώστε να προειδοποιηθούν οι μισέλληνες… Υπερβολαί θα σκεφθήτε. Εάν όμως άνδρες ομοϊδεάται μου κατείχον την πολιτικήν εξουσίαν θα εφήρμοζον παρομοίους υπερβολάς».


 

Σελ. 206 (κάτω από μια φωτογραφία παιδιών): «Μας έδειξαν αυτήν την φωτογραφίαν (πότε; Που; Ποίοι ήσαν κ.λπ άγνωστον) και μας είπαν Εβραιόπουλα εις στρατόπεδον συγκεντρώσεως. Δεκτόν. Τα βλέπομεν τετράπαχα…».

Σελ. 702: « Οι Εβραίοι απαιτούν να σεβώμεθα τους ανύπαρκτους νεκρούς των. Εγώ προσωπικώς και υπαρκτοί να ήσαν, διατί να τους σεβαστώ;».

σελ. 685: « Τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως, οι «φούρνοι» το «σαπούνι» και τα βασανιστήρια υπήρξαν και παραμένουν τα προσφιλή θέματα, τα οποία εκμεταλλεύεται η αντιναζιστική προπαγάνδα…». «Εκείνα τα έργα, όπως το «ολοκαύτωμα» σας συγκινούν και εντυπωσιάζεστε, από τα δήθεν βασανιστήρια τα οποία δήθεν υπέστησαν οι Εβραίοι προ 60 ετών…».

Σελ. 1100: (Αναφορά σε φωτογραφία της σελ. 1098): « Αυτά τα παιδιά είναι Εβραιόπουλα στο στρατόπεδο Άουσβιτς – 2 (Μπιρκενάου), φαίνονται καλοζωϊσμένα και φυσικά επέζησαν…»

σελ. 180: « Τα τέκνα του «εκλεκτού λαού» δεν κατόρθωσαν ακόμη να αρπάξουν τα αγαθά των Εθνών, ούτε επέτυχαν να κυριαρχήσουν στον κόσμον. Στο μέλλον ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί. Ξέρομεν όμως τι συνέβη στο παρελθόν, όπου είδαμε τον «εκλεκτόν λαόν» να τρέμη προ της Μαύρης Στολής των Ές – Ές με την αργυρά νεκροκεφαλή στο πηλήκιον. Είδαμε τον «εκλεκτό λαό» πειθήνιον, σιωπηλόν, φοβισμένον να εργάζεται στην Γερμανική βιομηχανία από την οποίαν ζητεί τώρα αποζημιώσεις και τα οποίας ορθώς θα λάβη, όπως οι δούλοι, που δικαιούνται κάποιας αμοιβής δια την εργασίαν των, αλλά το χρήμα δεν ξεπλένει τον πενταετή εγκλωβισμόν του «εκλεκτού λαού» στα Γερμανικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως, όπου πολλοί δυστυχείς απώλεσαν την ζωήν των, περισσότεροι υπέφεραν και όλοι των εταπεινώθησαν μέχρις πλήρους εξευτελισμού των, διότι οι Γερμανοί δεν εσεβάσθησαν τας περί «εκλεκτού λαού» διαβεβαιώσεις της Π. Διαθήκης και των Ταλμούδ».

Σελ. 626: «…Διότι εμείς είμεθα ΕΛΛΗΝΕΣ δηλαδή ανωτέρα Φυλή κι όχι άθλιοι σημίται».

Σελ. 481: « Προσωπικώς εις επίδειξιν θαρραλέας διαμαρτυρίας δηλώνω, πάλιν και πάλιν, ότι είμαι αντισημίτης, καταφρονώ τους Εβραίους...που θεωρώ υπανθρώπους»