21.9.08

Οι Εβραίοι κατοίκησαν την Σελήνη το 2053, πέντε χρόνια περίπου μετά το τέλος των Ισλαμικών πολέμων το 2040, όπου τα πυρηνικά όπλα εξαφάνισαν την Μέση Ανατολή και βέβαια και το Ισραήλ.

Τα 2 εκατομμύρια εβραίων που βρισκόταν στα υπόλοιπα κράτη της γης -μαζί με λιγότερο από 100.000 που κατοικούσαν στις ισλαμικές χώρες- ενώθηκαν και αγόρασαν την σκοτεινή πλευρά της σελήνης, άχρηστο οικόπεδο που δεν ήθελε κανένας άλλος λαός να αποικήσει .

Όλοι οι εβραίοι της γης , και αυτοί ακόμα που επικαλέσθηκαν κάποια μακρινή εβραϊκή καταγωγή, μεταφέρθηκαν μέσω διαστημικών λεωφορείων και ενός διαστημικού ασανσέρ 62.000 μιλίων, σ΄ ένα καινούργιο μέρος που επιτέλους κανένας δεν θα μπορούσε να πει ότι φταίνε αυτοί για κάτι.

Στη Γη πολύ το χαρήκανε που ξεφορτωθήκανε όλους τους εβραίους. Γιορτές και πανηγύρια σε όλες τις χώρες από την Σουηδία και την υπόλοιπη Ευρώπη μέχρι την Αφρική, την Ασία, την Νότια Αμερική αλλά και την Βόρεια.

Σημειωτέον ότι η Βόρεια Αμερική είχε αλλάξει όνομα και λεγόταν τώρα Βόρεια Συμμαχία των Ισλαμικών Πολιτειών. Το καινούργιο όνομα δόθηκε όταν κέρδισε τις εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών το 2040 το Μουσουλμανικό Κογκρέσο . Ο Πρόεδρος τότε πέρασε αμέσως τροπολογία στο Σύνταγμα δηλώνοντας την Ισλαμική θρησκεία ως επίσημη θρησκεία τόσο του κράτους όσο και όλων των υπόλοιπων κρατών της γης.

Όταν και ο τελευταίος επί γης εβραίος μπήκε στο διαστημικό ασανσέρ (ένας κάτοικος της πρώην Νέας Υόρκης ονόματι Ντέιβιντ Γκολντστάιν), η Γη ονομάστηκε επίσημα «από-εβραιοποιημένη» από τον Χάνς Ιμπν Χίτλερ, έναν τετρασέγγονο του Αδόλφου. Ο Χανς Ιμπν Χίτλερ είχε μεγαλώσει στην Βραζιλία, όπου οι Ναζί τον έκρυβαν επιμελώς μέχρι να έλθει αυτή η πολυπόθητη μέρα.

Για τους Εβραίους αυτή η μετακίνηση δεν ήταν εύκολο πράγμα αλλά ήταν παρόμοια με άλλες μετακινήσεις που είχαν βιώσει σε περασμένες εποχές. Μάλιστα μερικοί πρώην ισραηλινοί υπήκοοι (που κατάφεραν να επιζήσουν γιατί έλειπαν στο εξωτερικό όταν το Ισραήλ καταστράφηκε ολοσχερώς από τους βομβαρδισμούς) δήλωναν ότι η μετεγκατάσταση στη Σελήνη τους φάνηκε πιο εύκολη υπόθεση γιατί τουλάχιστον εκεί δεν είχαν να αντιμετωπίσουν Μουσουλμάνους Εξτρεμιστές. Βέβαια αυτό αποτέλεσε και μια μεγάλη πηγή διαφωνιών ανάμεσα στους εβραίους διότι πολύ ήταν αυτοί που υποστήριζαν ότι η απουσία Ριζοσπαστικών Μουσουλμάνων τους στερούσε την απαραίτητη πρόκληση.

Άλλοι πάλι διαφωνούσαν υποστηρίζοντας ότι δεν χρειαζόταν και άλλη πρόκληση, τους έφτανε που είχαν να αντιμετωπίσουν την ερημιά, την έλλειψη ατμόσφαιρας, πανίδας, χλωρίδας, και τις κάτω του μηδενός θερμοκρασίες.

Και βέβαια υπήρχαν και άλλοι που υποστήριζαν ότι οι διαφωνίες ήταν αντιπαραγωγικές. Δεν αποτέλεσε έκπληξη για κανέναν ότι δύο εκατομμύρια εβραίοι έχτισαν ένα εκατομμύριο συναγωγές ( και οι μισοί δεν πατούσαν το πόδι τους στις συναγωγές των άλλων μισών).

Ούτε ήταν έκπληξη το ότι σε τρία χρόνια μέσα οι εβραίοι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα ελεγχόμενο περιβάλλον μέσα στο οποίο τα φυτά και τα ζώα αναπτύσσονταν και πολλαπλασιάζονταν με ταχύτατους ρυθμούς.

Με τις μεταφορές που είχαν γίνει από την Γη στην Σελήνη (και οι οποίες πήραν το όνομα KIVOTOS) εκτός από τους ανθρώπους μεταφέρθηκαν και από ένα ζεύγος από κάθε ζώο και φυτό (το όνομα Νώε σας θυμίζει κάτι;). Με την ιδιοφυία των εβραίων στην κλωνοποίηση τώρα υπήρχαν και νέα είδη που επιτάχυναν και μεγάλωναν την παραγωγή τροφίμων όπως αγελάδες με 6 μαστούς κοτόπουλα με 4 μπουτάκια κ.λ.π. Ο πληθυσμός είχε αυξηθεί και χάρη στην απίστευτη πληθώρα επιστημόνων και ιατρών οι περισσότερες ασθένειες και η γήρανση ακόμα, είχαν σχεδόν εξαλειφθεί.

Υπήρχε ακόμα και Υπουργείο Επικοινωνίας με την Γη στελεχωμένο από κινηματογραφιστές και παραγωγούς του Χόλυγουντ που έστελνε στην Γη ντοκιμαντέρ για την ζωή στην Σελήνη. Βέβαια ορθώς σκεπτόμενοι και με την πείρα 6 χιλιάδων ετών στη Γη, όπου αντιμετώπιζαν τον φθόνο των άλλων για τα επιτεύγματα των εβραίων, αποφάσισαν όταν έφθασαν στην Σελήνη να φιλμάρουν και να εκπέμπουν μόνο φρικτές ειδήσεις για τον πληθυσμό που αποικούσε εκεί.

Η κινηματογραφική βιομηχανία με καθοδηγητή τον Τζόρτναν Σπήλμπεργκ κατασκεύασε εκπληκτικά φιλμάκια που έδειχναν τους εβραίους να αγωνίζονται να επιβιώσουν στο αφιλόξενο σεληνιακό τοπίο. Ηθοποιοί και τεχνικοί κατάφεραν με αξιοθαύμαστη δουλειά να κρύψουν την ραγδαία περιβαλλοντολογική ανάπτυξη και να προβάλουν τεχνητές καλύβες και απέραντες άνυδρες εκτάσεις για να αποθαρρύνουν οποιονδήποτε από τον πλανήτη Γη να στείλει στη Σελήνη διαστημόπλοιο με κάμερα για να καταγράψει τι συμβαίνει εκεί.

Και πράγματι κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει τί συμβαίνει εκεί και τα χρόνια περνούσαν. Η μια δεκαετία διαδεχόταν την άλλη. Μπαρ μίτσβας, γάμοι, περιτομές, όλα γιορταζόταν μέσα στο τεχνητό περιβάλλον που είχαν φτιάξει οι εβραίοι – που όχι μόνο δεν ήταν άσχημο αλλά προς το τέλος του αιώνα μάλιστα μερικοί εβραίοι συγγραφείς αποκαλούσαν την Σεληνιακή Αποικία «Εδέμ Νο 2».

Βέβαια υπήρχαν και οι διαφωνούντες. Πολύς χρόνος αφιερωνόταν στις διαφωνίες. Μέχρι και διαγωνισμοί διαφωνίας υπήρχαν. Σε γενικές γραμμές όμως τα πράγματα ήταν ειρηνικά. Οποιοσδήποτε απειλούσε την Ειρήνη υποχρεωνόταν να συντονίσει έναν διαγωνισμό με πολίτες που θα υποστήριζαν το γιατί ο συγκεκριμένος είχε άδικο. Ο διαγωνισμός μπορούσε να διαρκέσει μέρες ολόκληρες (καμιά φορά και εβδομάδες) μέχρι που ο ταραξίας να αγανακτήσει, να μετανιώσει και να ζητήσει συγχώρεση. Πολλές ποινές στην Σεληνιακή Αποικία ήταν παρόμοιες με αυτήν και ήταν και αποδείχτηκαν φοβερά αποτελεσματικές.

Πίσω στην Γη η ζωή διαλύθηκε χωρίς τους εβραίους. Υπήρξε μια στροφή προς τον Μεσαίωνα, μόνο η Ισλαμική θρησκεία ήταν έγκυρη και σε ισχύ, όλες οι άλλες έπεσαν σε αδράνεια μέχρι που έγινε ένας πόλεμος και η κατάσταση άλλαξε για μερικά χρόνια.

Το απίστευτο όμως που συνέβη ήταν ότι ενώ δεν υπήρχαν πια εβραίοι στην Γη ο αντισημιτισμός αντί να εξαλειφθεί πήρε τεράστιες διαστάσεις . Σπουδαίοι λόγιοι εξήγησαν το φαινόμενο με την έκφραση «Δεν χρειάζεται να έχω όπλο για να φοβάμαι ότι θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα».

Επιπλέον χωρίς την παρουσία των εβραίων όλη η συσσωρευμένη κακία των ανθρώπων δεν είχε διέξοδο (παλαιότερα όλο το κακό είχε στόχο τους Εβραίους). Μάλιστα ένας ραβίνος στην Σελήνη είπε ότι μίλησε με τον Θεό και Εκείνος του εκμυστηρεύτηκε ότι είχε σκοπό να καταστρέψει την Γη γιατί όλοι εκεί ήταν κακοί.

Ο ραβίνος τότε Τον ικέτευσε να το ξανασκεφτεί και άρχισε να παζαρεύει μαζί του, του στυλ …αν υπάρχουν 1.000 καλοί άνθρωποι στη Γη να μην καταστρέψει τον πλανήτη κ.λ.π. Και τότε ο Θεός του είπε «Άκου να δεις, αυτά τα έχουμε ξαναπεί και παλιά με τον Αβραάμ και με τον Νώε και την απάντηση την ξέρω γιατί είμαι ο Θεός»

Ο κόσμος γελούσε με τον ραβίνο αλλά μια μέρα εκεί που όλοι πήγαιναν στις δουλειές τους μια σειρά από τεράστιες εκρήξεις φάνηκε από την Γη. Όλοι στο φεγγάρι έμειναν να κοιτάζουν τις τεράστιες φλόγες που ξεπηδούσαν από τον γαλάζιο πλανήτη που κάποτε ήταν το σπίτι τους.

Παρόλο που υπήρχε έντονος θυμός και αγανάκτηση που αναγκάστηκαν να φύγουν από την Γη το αληθινό πνεύμα του Ιουδαϊσμού ήταν πάντα ολοζώντανο στην Σελήνη και δεν ένοιωθαν καμιά νοσταλγία για τον παλιό πλανήτη. Όπως κατά την παράδοση στο Σέντερ (την ώρα που ρίχνουμε το κρασί επειδή οι Αιγύπτιοι αφανίστηκαν και δεν χαιρόμαστε με όλη την καρδιά μας επειδή έσω και ένας εχθρός πέθανε) έτσι και τώρα λοιπόν όταν οι εβραίοι είδαν την Γη να καταστρέφεται άρχισαν να κλαίνε και να προσεύχονται και παρακολουθούσαν με αγωνία τις τελευταίες στιγμές της Γης.

Οι κάμερες κατέγραφαν τον τρόμο της Αποκαλύψεως μέχρι που οι καινούργιες βόμβες electron ιόνισαν όλον τον ηλεκτρισμό. Χώρες ολόκληρες αφανίστηκαν σε δευτερόλεπτα.

Και μετά ήλθε η τελευταία μετάδοση από το έθνος που είχε ξεκινήσει όλη την καταστροφή. Ήταν μια επικεφαλίδα απελπισίας που αναφωνήθηκε από 100 τηλεδημοσιογράφους την στιγμή που πέθαιναν. Οι κραυγές συνεχιζόταν μέχρι που σταμάτησαν εντελώς. Τι φώναζαν?

Καθώς οι εβραίοι παρακολουθούσαν, μερικοί κράτησαν την ανάσα τους, άλλοι άρχισαν τους λυγμούς και υπήρχαν και μερικοί που έβαλαν τα γέλια διότι τα τελευταία λόγια ενός πολιτισμού που καταστρεφόταν ήταν κατάρες. «Οι εβραίοι φταίνε για όλα μας τα προβλήματα. Μας εγκατέλειψαν να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας την αναστάτωση που μας δημιούργησαν. Αν οι εβραίοι δεν έπαιρναν φεύγοντας τους καλύτερους επιστήμονες και μηχανικούς θα μπορούσαμε νικήσουμε τους εχθρούς μας. Οι εβραίοι είναι οι εχθροί μας. Σκοτώστε όλους τους εβραίους.»


Τους πήρε λίγο χρόνο αλλά τελικά οι σπεσιαλίστες των ηλεκτρονικών κατάφεραν να συλλέξουν και να συναρμολογήσουν τα γεγονότα που έλαβαν χώρα τις τελευταίες μέρες στον πλανήτη Γη.

Ο αντισημιτισμός , που είχε ενδυναμωθεί από τότε που οι εβραίοι εγκατέλειψαν την Γη, έφτασε κάποια στιγμή στο ζενίθ του και όλα τα κράτη του πλανήτη συμφώνησαν να ξεκινήσουν μαζική επίθεση εναντίον της Σελήνης. Τα Ηνωμένα Έθνη συντόνισαν τις επιθέσεις αλλά παρόλο που όλοι οι πύραυλοι είχαν τοποθετηθεί σωστά, κάποιο σφάλμα προέκυψε στο σύστημα στόχευσης με αποτέλεσμα όλα τα οπλικά συστήματα να εκρήγνυται στην στρατόσφαιρα και να ψεκάζουν την Γη με μια θανατηφόρα βροχή από πυρηνική φλόγα, ηλεκτρονική καταστροφή και γενικώς θα λέγαμε πως «δεν ήταν η μέρα τους». Το μοιραίο αυτό λάθος πυροδότησε ένοπλη επίθεση από όλα τα κράτη (που μηδενός εξαιρουμένου είχαν πυρηνικά όπλα μαζί με μερικά ακόμα παιχνιδάκια φρίκης) και το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί Αρμαγεδδών.

Στην Σελήνη οι εβραίοι πέρασαν την περίοδο βαρύ πένθους. Οι Ορθόδοξοι έσκισαν τα ρούχα τους και έκαναν πολλές συμβουλευτικές συνεδρίες. Μια εβδομάδα όμως μετά την ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ -όπως επεκράτησε να αποκαλούν την ημέρα της καταστροφής- τα ραντάρ της Σελήνης εντόπισαν ένα αντικείμενο που την πλησίαζε. Μήπως κάποιος πύραυλος είχε αλλάξει πορεία; Τελικά οι εβραίοι θα αντιμετώπιζαν πρόβλημα; Οι αρχηγοί έκαναν σύσκεψη με τους υπεύθυνους άμυνας. Όχι, αυτό το αντικείμενο δεν ήταν πύραυλος. Επρόκειτο για ένα παλαιάς τεχνολογίας διαστημόπλοιο όπως αυτά που κατασκεύαζαν στις αρχές του ’70. Όσο αυτό πλησίαζε τα λέιζερ το παρακολουθούσαν στενά. Άρχισαν οι διαφωνίες για το κατά πόσο θα έπρεπε να το καταρρίψουν ή να το αφήσουν να πλησιάσει μέχρι του σημείου που να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους.

Πάνω στην ώρα έφτασε ένα μήνυμα από το διαστημόπλοιο. Έλεγε «Είμαστε οι τελευταίοι εκπρόσωποι από την Γη, δύο από κάθε κράτος, και ερχόμαστε με ειρηνικούς σκοπούς». Μερικοί εβραίοι χάρηκαν που τελικά υπήρχαν επιζώντες, άλλοι πάλι πρότειναν απομόνωση ή θάνατο για την ομάδα που πλησίαζε.

Ο Ραβίνος που είχε τα οράματα τα σχετικά με την καταστροφή της Γης είπε στους ηγέτες ότι ο Θεός ήθελε να δώσει στους Γήινους μια ευκαιρία και έτσι τους επετράπη να μπουν σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη. Όταν τους ειδοποίησαν ότι θα μπορούσαν να τους παράσχουν ένα τμήμα εδάφους για να το καλλιεργήσουν και να αναπαραχθούν οι Γήινοι εξαγριώθηκαν. Απαίτησαν να τους επιτραπεί να ζήσουν κανονικά μαζί με τους εβραίους και με τα ίδια προνόμια διότι στο κάτω-κάτω στον Ιουδαϊσμό ο ξένος έχει τα ίδια δικαιώματα και προνόμια με κάθε πολίτη.

Όταν το άκουσαν αυτό το επιχείρημα οι ηγέτες ξαναπήγαν στον Ραβίνο με τα οράματα. Εκείνος προσφέρθηκε να οδηγήσει τους επισκέπτες στο νέο τους κατάλυμα μέσα στην εβραϊκή κοινότητα. Οι ηγέτες του επέτρεψαν να δώσει τις οδηγίες για την προσσελήνωση αλλά ο κυβερνήτης του διαστημοπλοίου δεν εμπιστεύτηκε τον Ραβίνο και δεν ακολούθησε τις οδηγίες του με αποτέλεσμα να συντριβεί μέσα σε έναν κρατήρα..

Αυτή ήταν λοιπόν η ιστορία των τελευταίων ημερών του πλανήτη Γη, ευγενική προσφορά της εβραϊκής αποικίας του 453ου Ηλιακού Συστήματος του Γαλαξία Μ. Παρόλο που μέχρι στιγμής η Γη είναι ακατοίκητη ο επικεφαλής μηχανικός της Εβραϊκής αποικίας του Άρη μας δήλωσε ότι μέχρι το 2120 η Αφροδίτη θα έχει αποικηθεί πλήρως και με επαναλαμβανόμενες αναδασώσεις ο πλανήτης Γη θα είναι έτοιμος να κατοικηθεί πάλι γύρω στο 2136 οπότε αναμένεται να επιστρέψουν εκεί εβραίοι από άλλους πλανήτες.

Και μια ενδιαφέρουσα υποσημείωση: Μέσα στα συντρίμμια του διαστημοπλοίου με τους επιζώντες του πλανήτη Γη υπήρχε και ένα πακέτο που γλύτωσε την καταστροφή. Περιείχε μια πινακίδα με ένα ανάγλυφο κείμενο που έλεγε: Κάποτε υπήρχε ένας σπουδαίος πλανήτης που ονομαζόταν Γη. Κατοικείτο από μεγάλο πληθυσμό ανθρώπων που ζούσαν μεταξύ τους ειρηνικά πλην των εβραίων. Όπου υπήρχαν εβραίοι υπήρχαν και προβλήματα. Οι εβραίοι έφερναν μαζί τους βρώμα, θάνατο, μίσος και διαφωνία.

Τελικά εκδιώχθηκαν από τον πλανήτη μας παίρνοντας όμως μαζί τους και τους μεγάλους εφευρέτες, τους επιστήμονες και τους γιατρούς τους, απογυμνώνοντας έτσι την Γη. Έχουμε αποφασίσει να καταστρέψουμε τα τελευταία απομεινάρια των εβραίων και αφού δεν το κατορθώσαμε με τους πυραύλους θα το κάνουμε με τα ίδια μας τα χέρια. Όποιος βρει αυτήν την πινακίδα θα μάθει και την αλήθεια. «Για όλα έφταιγαν οι εβραίοι».

Η πινακίδα αυτή διασώζεται και εκτίθεται στο MEMORIAL EARTH MUSEUM στον κρατήρα Ρίκβα, ΝΔ, για όσους επισκέπτες ενδιαφέρονται να δουν τα απομεινάρια ενός πολιτισμού που δεν μπόρεσε να καταλάβει την σημασία των λόγων του Σολομώντα : «Όποιος ευλογεί τους εβραίους είναι ευλογημένος, και όποιος τους καταριέται είναι καταραμένος»


“sepharadicclub” group.