Shul by the sea. Κυριακή 16.6.2024
Glen Berd

Όπως είπε κάποτε ένας από τους ιδρυτές του κράτους μας: "Είτε σας αρέσει είτε όχι, ποσώς μας ενδιαφέρει , εμείς ήρθαμε πριν από εσάς και θα φύγουμε μετά από εσάς." Μια ομιλία που κόβει την ανάσα από τη Miriam Novak στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Μην χάσετε ούτε μια λέξη!

Εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια ζούμε ανάμεσά σας, προσφέροντάς σας τις γνώσεις, τις ανακαλύψεις και τις εφευρέσεις μας.

Στην Ειδική Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, που πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Νέου Αραβικού Μπλοκ, μίλησε η εκπρόσωπος του Ισραήλ, Miriam Novak.

Στεκόμενη στο βήμα, μπροστά στον πράσινο μαρμάρινο τοίχο της κεντρικής αίθουσας του ΟΗΕ, η Miriam Novak είπε στο μικρόφωνο:

"Κυρίες και κύριοι! Όπως γνωρίζετε, πριν από ογδόντα χρόνια, η Ευρώπη, με επικεφαλής τη Γερμανία, πραγματοποίησε μια εθνική εκκαθάριση: εξολόθρευσε σχεδόν όλους τους Εβραίους που ζούσαν εκεί. Γάλλοι, Βέλγοι, Ολλανδοί, Νορβηγοί, Ούγγροι, Σλοβάκοι, Πολωνοί, Λιθουανοί, Ουκρανοί - όλοι βοήθησαν τους φασίστες. Σκοτώσατε τουλάχιστον έξι εκατομμύρια Εβραίους, συμπεριλαμβανομένων των νεογέννητων μωρών. Καθένας από αυτούς θα μπορούσε να δώσει στον κόσμο παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα, οπότε μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τον αριθμό των σκοτωμένων επί τέσσερα ή πέντε... Και τώρα, όταν πάλι μας λεηλατούν, μας χτυπούν και μας σκοτώνουν σε όλες τις χώρες σας και τα δικαστήριά σας απελευθερώνουν τους δολοφόνους, μας λέτε ότι δεν έχουμε δικαίωμα να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας; Δεν έχουμε το δικαίωμα να προειδοποιήσουμε τους εχθρούς μας ότι θα απαντήσουμε σε μια νέα εθνοκάθαρση με ένα ακόμη πιο ισχυρό χτύπημα; Μήπως μπορείτε να αναφέρετε ένα άλλο έθνος του οποίου η εξόντωση επιδιώκεται τόσο φανατικά από τη νέα σας διεθνή κοινότητα υπό την ηγεσία του Ιράν; Και γιατί;

Εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια ζούμε ανάμεσά σας, προσφέροντάς σας τις γνώσεις, τις ανακαλύψεις και τις εφευρέσεις μας. Σας δώσαμε το αλφάβητο, τη Βίβλο, την Παναγία, τον Ιησού Χριστό, τους δώδεκα αποστόλους, τον Spinoza, τον Disraeli, τον Columbus, τον Newton, τον Nostradamus, τον Heine, τον Mendelssohn, τον Einstein, τον Singer, τον Eisenstein, Freud, Landau, Gershwin, Offenbach, Rubinstein, Saint-Saëns, Kafka, Lombroso, Montaigne, Mahler, Marcel Marceau, Vsevolod Meyerhold, Yehudi Menuhin, Stefan Zweig, Arthur Miller, Maya Plisetskaya, Stanley Kubrick, Irving Berlin, Edward Teller, Lion Feuchtwanger, Paul Newman, Robert Oppenheimer, Benny Goodman, Eugène Ionesco, Imre Kálmán, Marcel Proust, Marc Chagall, Barbra Streisand, Claude Lelouch, Steven Spielberg, Anouk Aimée, Leonard Bernstein, Norbert Wiener, Larry Page, Mark Zuckerberg, Sergey Brin, Andrew Lloyd Webber και χιλιάδες άλλοι επιστήμονες και εκπαιδευτικοί. Φανταστείτε πόσες τέτοιες ιδιοφυΐες θα μπορούσαν να έχουν γεννηθεί από τα εκατομμύρια των Εβραίων που σκοτώσατε εσείς, και στη συνέχεια από τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά τους!

Αλλά αυτές οι αγέννητες ιδιοφυΐες εξαφανίστηκαν για πάντα στα κρεματόρια, στις καμένες συναγωγές και στους ομαδικούς τάφους. Πιστεύετε λοιπόν πραγματικά ότι τα ψηφίσματα, τα μποϊκοτάζ και οι κυρώσεις σας μπορούν να μας φέρουν πίσω στους θαλάμους αερίων;

Όχι, κυρίες και κύριοι! Έχοντας ζήσει ανάμεσά σας για δύο χιλιάδες χρόνια, έπρεπε να προσαρμοστούμε σε σας και να μάθουμε όχι μόνο τις γλώσσες σας, αλλά και κάποιες πτυχές της ψυχολογίας σας. Διαφορετικά, πώς θα είχαμε επιβιώσει στην Περσία χωρίς την περσική δολιότητα; Στην Ισπανία χωρίς την ισπανική σκληρότητα; Στη Γερμανία χωρίς τη γερμανική υποταγή στην πειθαρχία; Στη Γαλλία χωρίς τη γαλλική φιλαργυρία; Στην Πολωνία χωρίς την πολωνική ματαιοδοξία, και στη Ρωσία χωρίς τους όρκους και τη ρωσική συνήθεια των δικαστικών αποχωρητηρίων, όπου πρέπει κανείς να κάθεται οκλαδόν και να μιλάει για το πνευματικό του μεγαλείο; - (Γέλια στην αίθουσα.)

"Και γι' αυτό θα σας πω ειλικρινά: ναι, δεν είμαστε άγγελοι. Ανάμεσά μας υπήρξαν διεθνείς απατεώνες και γκάνγκστερ, ο Lansky, ο Medoff και ο Epstein, κλέφτες, πλιατσικολόγοι, τυχοδιώκτες, ακόμη και παιδόφιλοι. Αλλά σε όλη την κοινή μας ιστορία, δεν υπήρξε ποτέ ένας Εβραίος Bogdan Khmelnitsky, ο Adolf Hitler και ο Joseph Stalin. Δεν υπήρξαν ποτέ Εβραίοι Josef Mengele και Erik Koch, Εβραίοι Adolf Eichmann και Idi Amin, Εβραίοι Andrei Chikatilo και Li Zicheng, Εβραίοι Jeffrey Dahmer και Jean Bokassa, Εβραίοι Fritz Haarmann και Ted Bundy, Εβραίοι Nikolai Dzhumagaliev και Albert Fish.

Ποτέ δεν φτιάξαμε κολιέ με ανθρώπινα αυτιά, ποτέ δεν πήραμε σκαλπ, ποτέ δεν φάγαμε ανθρώπινη σάρκα, ποτέ δεν φτιάξαμε σαπούνι με ανθρώπινο λίπος, ποτέ δεν φτιάξαμε αμπαζούρ με ανθρώπινο δέρμα, ποτέ δεν φτιάξαμε στρώματα με γυναικεία μαλλιά, ποτέ δεν κάψαμε ανθρώπους σε θρησκευτικούς ναούς και ποτέ δεν σκοτώσαμε παιδιά σε θαλάμους αερίων. Αντίθετα, δημιουργήσαμε πράγματα που άλλαξαν τον κόσμο προς το καλύτερο.

Άρδευση με σταγόνες, αφαλάτωση θαλασσινού νερού, επεξεργαστές Intel και πλατφόρμες Centrino και Core Duo, τον μικρότερο υπολογιστή DNA στον κόσμο και το πρώτο USB flash drive στον κόσμο, νανοσύρμα και χάπι κάμερας, φάρμακο για την πολλαπλή σκλήρυνση και εξωσκελετό, Google Glass για τυφλούς και όργανο παρακολούθησης της αναπνοής μωρών, Το ραντάρ που μπορεί να δει μέσα από τοίχους, το συνθετικό τεχνητής νοημοσύνης ολογραφικής πραγματικότητας και εκατοντάδες άλλα υπέροχα πράγματα.

Αντιπροσωπεύοντας μόνο το 0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού, έχουμε δώσει στον κόσμο το 32% των νικητών των βραβείων Νόμπελ. Ναι, ξέχασα να σας πω: δεν καταναλώσαμε ποτέ και δεν καταναλώνουμε το αίμα χριστιανικών βρεφών για να φτιάξουμε ματζά. Ήδη από το 1913, τρεις ορθόδοξοι ειδικοί του Ιουδαϊσμού το απέδειξαν αυτό στην περίφημη δίκη του Μπεϊλίς στο Κίεβο.

Το 1962, η Δεύτερη Σύνοδος του Βατικανού αφαίρεσε την ενοχή μας για τη σταύρωση του Χριστού και το 2011, ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' δήλωσε ότι "ο χριστιανός δεν μπορεί να είναι αντισημίτης, έχουμε τις ίδιες ρίζες".

Το 2019, ο διάδοχός του, Πάπας Φραγκίσκος Α', δήλωσε ότι "κάθε χριστιανός έχει έναν Εβραίο μέσα του" και ότι "δεν μπορεί κανείς να είναι αληθινός χριστιανός χωρίς να αναγνωρίζει τις εβραϊκές του ρίζες".

Επιπλέον, ο επικεφαλής της παγκόσμιας Καθολικής Εκκλησίας δήλωσε ότι "η διαθήκη μεταξύ του Θεού και των Εβραίων εξακολουθεί να ισχύει" και ότι "ο αντισημιτισμός δεν περιλαμβάνει μόνο τις επιθέσεις κατά των Εβραίων, αλλά και την κριτική στο Ισραήλ".

Τέλος, τον Ιούνιο του 2020, ο αιδεσιμότατος John Hagee, ο ηγέτης των Αμερικανών Ευαγγελικών Χριστιανών, δημοσίευσε την "Έκκληση προς τον κόσμο", στην οποία έλεγε απλά και ξεκάθαρα: "Γιατί εμείς, οκτώ εκατομμύρια πατριώτες Αμερικανοί Χριστιανοί, υποστηρίζουμε το Ισραήλ; Επειδή ο Θεός είναι με το μέρος του Ισραήλ! Αν ένας χριστιανός λέει ότι δεν συμπαθεί τους Εβραίους, τότε ο ψευτοχριστιανισμός του είναι πολύ αμφίβολος. Ο Θεός λέει: "Θα ευλογήσω αυτούς που ευλογούν το Ισραήλ! Θα καταραστώ αυτούς που καταριούνται το Ισραήλ!" Και τώρα θέλω να ρωτήσω τους Ευρωπαίους αντιπροσώπους σε αυτή την αίθουσα: Ποιοι νομίζετε ότι είστε; Είστε χριστιανοί ή όχι; Όταν προσεύχεστε στον Ιησού Χριστό, στην Παναγία και στους αγίους αποστόλους, δεν προσεύχεστε στους Εβραίους; Και όταν λέτε ότι κουβαλάτε την εικόνα του Χριστού στην καρδιά σας, δεν παραδέχεστε ότι κουβαλάτε έναν Εβραίο στην ψυχή σας;

Ακόμα κι αν είστε σκληροπυρηνικός άθεος, οι πρόγονοί σας ήταν χριστιανοί για δύο χιλιάδες χρόνια, και επομένως, ο Ιουδαϊσμός είναι στο αίμα σας - είτε σας αρέσει είτε όχι!

Έτσι, κυρίες και κύριοι. Αν επιμένετε στο διεθνές μποϊκοτάζ του Ισραήλ επειδή συνεχίζετε να μισείτε τους Εβραίους και θέλετε την ολοκληρωτική εξόντωση των Εβραίων στη γη, τότε να είστε συνεπείς - ξεκινήστε από τον εαυτό σας, κάντε seppuku! Θα είναι μια ειλικρινής εθνική εκκαθάριση.

Και τώρα, όπως λέμε εδώ στην Αμερική, σας έχω νέα. Τώρα, μετά τους Χριστιανούς, είναι η σειρά των Μουσουλμάνων να απαλλαγούν από τον αντισημιτισμό. Ναι, δεν θα είναι εύκολο, αλλά όπως ακριβώς ο Παντοδύναμος βοήθησε την ανθρωπότητα να απαλλαγεί από τη βουβωνική πανώλη, τον άνθρακα, τη χολέρα και τον κορονοϊό, έτσι θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τον αντισημιτισμό. Ρωτάτε: γιατί; Γιατί ο Παντοδύναμος μας έφερε πίσω στο Ισραήλ και σας ανάγκασε να εγκαταλείψετε την επιθυμία σας να μας καταστρέψετε; Γιατί πρέπει να έχει κάποιο σκοπό, έτσι δεν είναι;

Θα σας δώσω την προσωπική μου γνώμη. Γιατί σύμφωνα με τον σκοπό Του, κάθε έθνος πρέπει να φέρει στην ανθρωπότητα αυτό που κάνει καλύτερα. 

Οι Γάλλοι - μάγειρες και αρωματοποιοί.
Οι Άγγλοι και οι Ρώσοι - συγγραφείς και ποιητές.
Οι Ιταλοί - καλλιτέχνες και μουσικοί.
Οι Γερμανοί - στρατιώτες και φιλόσοφοι.
Και εμείς οι Εβραίοι - ιδιοφυΐες.

Ιδιοφυΐες που, σε όλους τους τομείς, προωθούν την ανθρωπότητα από τη βαρβαρότητα και την ειδωλολατρία στον πολιτισμό, τον ανθρωπισμό και την τεχνική πρόοδο. Αυτή είναι η αποστολή μας, την οποία επιτελούμε εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια, παρά τα πάντα!

Επομένως, αν έχουμε γενετικά, στρεπτικά, πυρηνικά, τεκτονικά, κοσμικά ή άλλα αμυντικά όπλα, αυτό δεν σας αφορά! Είτε μας επιτρέψετε να έχουμε αμυντικά όπλα είτε όχι, δεν μας ενδιαφέρει.

Όπως είπε κάποτε ένας από τους ιδρυτές του κράτους μας, ο Ze'ev Jabotinsky: "Είτε σας αρέσουμε είτε όχι, δεν μας νοιάζει, ήρθαμε πριν από εσάς και θα φύγουμε μετά από εσάς".֍

 https://shulbythesea.co.uk/a-breath-taking-speech-by-miriam-novak-at-the-un-general-assembly/