Cohen.gr Παρακευή 25.1.2018
Δημήτριος Τζώρας

Εξοχότατε Πρίγκιπα Μπιν Σαλμάν αλ Σαούντ,

Παρακολουθώ με ειλικρινή θαυμασμό, τις προσπάθειές σας να μεταρρυθμίσετε το Βασίλειό σας και να οδηγήστε τον υπέροχο λαό σας, στον 21ο αιώνα, με όρους πολιτικής και πολιτισμικής ισοτιμίας, με τα υπόλοιπα προηγμένα κράτη του πλανήτη.

Ο Αλλάχ, σας ευλόγησε με τη σοφία του και καταλάβατε έγκαιρα, ότι οι διεφθαρμένες και φιλήδονες ελίτ του Βασιλείου σας, μαζί με τη διεθνή Αριστερά, οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια σε παγκόσμιο πόλεμο, που θα είχε ως αποτέλεσμα τον αφανισμό του Αραβικού κόσμου και τον παγκόσμιο εξοστρακισμό της πολύ όμορφης Θρησκείας σας.

O Αραβικός κόσμος, το Ισλάμ και εμείς οι Έλληνες, βλέπουμε στο πρόσωπό σας, έναν άξιο και πεφωτισμένο διάδοχο του προφήτου Μωάμεθ.

Εξοχότατε,

παρακολούθησα το World Government Summit, που διεξήχθη στο Ντουμπάι και παρατήρησα με ενθουσιασμό τον Αραβικό κόσμο, να θέλει να μετέχει και να συμβάλει στη διαμόρφωση του νέου αιώνα. Παρατήρησα την προσοχή και το ενδιαφέρον που έδειχναν οι Άραβες στην ομιλία του Ίλον Μασκ, σε θέματα που αφορούσαν στην τεχνητή νοημοσύνη, την ύπαρξη εξωγήινων, αλλά και το ενδεχόμενο να ζούμε όλοι σε ένα περιβάλλον, τύπου Matrix.

Πιστεύω βαθειά, ότι ο Αραβικός Πολιτισμός και το Ισλάμ, έχουν να μας διδάξουν πολλά και να συνεισφέρουν το δικό τους λίθο, στο χτίσιμο μίας παγκόσμιας συνείδησης, που θα μπορεί να αναλύσει και να επεξεργαστεί, επ' ωφελεία των λαών μας, τα πολιτικά και φιλοσοφικά ζητήματα που έθεσε ο Ίλον Μασκ.

Εξοχότατε,

για να συμμετέχει ο Αραβικός Πολιτισμός στο υπό διαμόρφωση παγκόσμιο σκηνικό, θα πρέπει να “μιλάει” μία διεθνή πολιτική και φιλοσοφική “γλώσσα”, που όλοι θα καταλαβαίνουμε. Αυτή, είναι μόνο μία και είναι η Ελληνική.

Χωρίς το Ελληνικό πολιτικό και φιλοσοφικό αλφάβητο, δε μπορεί να δημιουργηθεί μία νέα, αλλά διεθνής κοινωνική τάξη του λαού σας, που θα σηκώσει στις πλάτες της το βάρος της των ευθυνών του μέλλοντος. Χρειάζεστε πεφωτισμένους Έλληνες, που θα απλώσουν προς εσάς ένα ειλικρινές χέρι φιλίας και βοηθείας και όχι τους Έλληνες, που μέχρι τώρα ζητούσαν από το Βασίλειό σας μόνο χρήματα και στήριξη για πολιτική καριέρα.

Έχετε ευλογηθεί με εξαιρετικά πνευματικά χαρίσματα, για να γνωρίζετε, ότι ο Ευρωπαϊκός διαφωτισμός, δεν είναι παρά η μεγαλύτερη πολιτισμική απάτη όλων των εποχών, των πιθηκιζόντων Ευρωπαίων και ο λαμπρός πολιτισμός σας, δεν έχει τίποτα να μάθει από αυτούς. Ίσα - ίσα, που η υπέροχη θρησκεία σας, απέκτησε στα χέρια τους τη χειρότερη διεθνή φήμη. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, έβλαψε το λαό σας, το Βασίλειό σας και τη Θρησκεία σας, περισσότερο από κάθε άλλο κατακτητή ή αποικιοκράτη.

Εξοχότατε,

θα σας έχουν ενημερώσει οι διπλωματικές και μυστικές σας υπηρεσίες, για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, για το όνομα της Μακεδονίας. Έχετε εξαίρετους αναλυτές, που θα είδαν, ότι υπήρξε έμμεση αναστολή άρθρων του Ελληνικού Συντάγματος, άρα αναστολή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και ότι το καθεστώς, ενεργοποίησε άτυπα και αθόρυβα τις διαδικασίες, ώστε ο καταπονημένος και αδικημένος Ελληνικός λαός που συμμετείχε στο συλλαλητήριο να χαρακτηριστεί ως εσωτερικός εχθρός και το καθεστώς υπό πολιορκία. Ό,τι ακριβώς έκανε και το Ιρανικό καθεστώς στο λαό του. Όπως θα οδηγηθεί η Ιρανική πολιτική και θρησκευτική ηγεσία στο δικαστήριο, έτσι θα οδηγηθούν οι κύριοι Τσίπρας, Καμμένος και Παυλόπουλος.

Εξοχότατε,

οι διεφθαρμένες ελίτ του Βασιλείου σας, είναι συνυπεύθυνες για αυτή την κατάσταση στην Ελλάδα. Επί 40 και πλέον χρόνια, αλληλεπιδρούσαν με τις Ελληνικές διεφθαρμένες και σάπιες ελίτ, με σκοπό την οικονομική, πολιτική και πολιτισμική εξαΰλωση του Ελληνικού υποκειμένου.

Τώρα, έχετε την ιστορική ευκαιρία, να διορθώσετε αυτή την αδικία. Η χώρα σας, έχει πάρει πάρα πολλά από τους Έλληνες τα τελευταία 40 χρόνια, χωρίς να δώσει τίποτα πίσω. Τώρα, είναι η στιγμή, για να γράψετε παγκόσμια ιστορία και να αλλάξετε τον γεωπολιτικό και γεωπολιτισμικό χάρτη για τις επόμενες δεκαετίες.

Εξοχότατε,

το ελληνόφωνο πολιτικό καθεστώς, θα πέσει, αυτό είναι σίγουρο. Το μόνο που μένει να δούμε, είναι πόσο πολύ θα πονέσει από την πτώση του. Προσεύχομαι, το νέο καθεστώς που θα το αντικαταστήσει, να προσεγγίσει το λαό σας και τη Θρησκεία σας, με τη δική μου αγάπη και σεβασμό, αλλά και με αίσθημα συνεργασίας.

Οι μυστικές σας υπηρεσίες γνωρίζουν άριστα, ποιοι Έλληνες ολιγάρχες έκαναν λαθρεμπόριο πετρελαίου, ναρκωτικών και όπλων τόσα χρόνια. Οι μυστικές σας υπηρεσίες γνωρίζουν, ποιοι Έλληνες πολιτικοί και επιχειρηματίες, χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν ανήλικα προσφυγόπουλα, για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους διαστροφές.

Οι μυστικές σας υπηρεσίες γνωρίζουν άριστα, τις σκοτεινές σχέσεις του Ελληνικού καθεστώτος με την τρομοκρατία.

Εξοχότατε,

ήρθε η ώρα, να βοηθήσετε στην απελευθέρωση των Ελληνικού λαού. Ήρθε η ώρα, να κηρύξετε ιερό πόλεμο ενάντια στις σάπιες οικονομικές και πολιτικές ελίτ της Ελλάδος. Είμαι βέβαιος, ότι η εξοχότητά σας, γνωρίζει τους περισσότερους από αυτούς και τους έχει σιχαθεί, περισσότερο απ' ότι εμείς.

Ήρθε η ώρα, να χρησιμοποιήσετε όλη σας την επιρροή προς τον Πρόεδρο Τραμπ, ώστε να κινήσει τις διαδικασίες απελευθερώσεως της χώρα μας, από το πιο απάνθρωπο καθεστώς, που γνώρισε τα τελευταία 200 χρόνια.

Ήρθε η ώρα, Εξοχότατε, να κινητοποιήσετε και να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις τον παγκόσμιο Τύπο, που θα θέλει να διεθνοποιήσει το δράμα του Ελληνικού λαού.

Ήρθε η ώρα, Εξοχότατε, να δείξετε στον πλανήτη, ότι ο Ισλαμικός Πολιτισμός, είναι ικανός να αναλάβει τις ευθύνες του, έναντι του υπό διαμόρφωση παγκόσμιου πολιτισμού, αλλά και ταυτόχρονα να καταστεί εχθρός της αδικίας, όταν ένας πανάρχαιος λαός, όπως ο Ελληνικός, κινδυνεύει να χαθεί από προσώπου γης.

Οι Έλληνες, θα σας χρωστούν αιώνια ευγνωμοσύνη!!!

Μετά Τιμής,

Δημήτριος Τζώρας - Πολιτικός αναλυτής