Κανένα πρόβλημαΤο παρακάτω ανέκδοτο δείχνει με τον καλύτερο την προκατάληψη που έχουν τα μέσα με το ΙσραήλΈνας νεαρός κάθετε σε καφετέρια στο Παρίσι και απολαμβάνει τον καφέ του όταν βλέπει ένα τεράστιο άγριο σκυλί που βγάζει αφρούς από το στόμα του να επιτίθεται σε ένα κοριτσάκι 7 ετών. Χωρίς να το σκεφθεί ορμάει πάνω στο σκυλί και το σκοτώνει σώζοντας το μικρό κοριτσάκι.

Ένας δημοσιογράφος που είναι εκεί τον πλησιάζει και του λέει:

---Πες μου το όνομα σου και αύριο όλο το Παρίσι θα μιλάει για σένα. Βλέπω είδη το πρωτοσέλιδο.’’ Νεαρός Παριζιάνος σκοτώνει άγριο σκυλί και σώζει μικρό κοριτσάκι.’’

--- Δεν είμαι Παριζιάνος απαντάει ο νεαρός.

---Δεν πειράζει, λέει ο δημοσιογράφος, βλέπω είδη το αυριανό πρωτοσέλιδο να λέει ’’Νεαρός Γάλλος σκοτώνει άγριο σκυλί και σώζει μικρό κοριτσάκι’’. Όλη η Γαλλία θα σε θαυμάζει’’.

---Δεν είμαι ούτε Γάλλος, λέει ο νεαρός.

--- Ακόμα καλύτερα, λέει ο δημοσιογράφος, όλη η Ευρώπη θα μιλάει για σένα. Βλέπω είδη το αυριανό πρωτοσέλιδο. ‘’ ’’Νεαρός Ευρωπαίος σώζει μικρό κοριτσάκι από άγριο σκύλο’’

--- Μα δεν είμαι ούτε Ευρωπαίος , λέει ο νεαρός.

--- Ε τι είσαι τέλος πάντων, ρωτάει ο δημοσιογράφος.

---Είμαι Ισραηλινός απαντά ο νεαρός.

---Κανένα πρόβλημα, απαντά ο δημοσιογράφος. Βλέπω είδη το αυριανό πρωτοσέλιδο.’’ Ισραηλινός σκοτώνει το σκυλί αθώας μικρούλας’’!!!