Γνώμες και σχόλια από τον Ελληνικό τύπο

Oι αναγνώστες σχολιάζουν


Σ
χόλια και παρατηρήσεις αναγνωστών της ιστοσελίδας

Αρχείο ειδήσεων


Ειδήσεις από τις:

 
16/07/2006 έως
τις
30/07/2006
1

 


Φωτογραφικό υλικό


Ο πόλεμος στη Χαϊφα
σε φωτογραφίες
(ppt)

Διαφημιστείτε

  Διαβάστε άρθρα και απόψεις για
  θέματα που αφορούν την Μέση
  Ανατολή, τον εβραϊσμό


Διαφημιστείτε σε εμάς, για περισσότερες πληροφορίες
επικοινωνήστε μαζί μας.

Αρχική σελίδα

Τελευταίες ειδήσεις

 

Εκατοντάδες κάτοικοι της Kiryat Shmona πρέπει να εκκενώσουν την πόλη την Τετάρτη.
   


 Μετά από απόφαση που έλαβε τη Δευτέρα το Δημοτικό συμβούλιο της Kiryat Shmona, εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης πρέπει να φύγουν προς άλλα σημεία της χώρας.

Την Τρίτη, ο Δήμος θα συντάξει λίστα με τα άτομα που αναμένεται να φύγουν την Τετάρτη, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι ηλικιωμένοι πολίτες, ανάπηροι και γυναίκες που δεν βγήκαν από τα καταφύγια από την έναρξη των βομβαρδισμών τον περασμένο μήνα.

Τη Δευτέρα, πάνω από 160 Katyushas εκτοξεύτηκαν κατά κοινοτήτων στο βορρά. Περισσότεροι από 70 έπεσαν μέσα και γύρω από την πόλη Kiryat Shmona ενώ οι υπόλοιποι έπληξαν τις πόλεις Rosh Pina, Safed, Ma'alot και Acre.

Ένας άνθρωπος υπέστη αρκετά σοβαρά τραύματα και άλλοι 16 τραυματίστηκαν ελαφρά. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, 152 πολίτες και στρατιώτες παρέμειναν εχθές στα νοσοκομεία του βορρά, αναρρώνοντας από τα τραύματά τους.

Από τις ρουκέτες χτυπήθηκαν δύο δημόσια κτίρια στην Kiryat Shmona. Το ένα τυλίχτηκε στις φλόγες χωρίς όμως να υπάρξουν θύματα. Από τον καταιγισμό ρουκετών που έπληξε την πόλη, ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε αρκετά σπίτια και δρόμους. Από την έναρξη του πολέμου, περίπου 300 ρουκέτες έχουν πέσει στην Kiryat Shmona, τραυματίζοντας 16 πολίτες και προκαλώντας ζημιές σε 1,250 σπίτια.
 
 


Επιστροφή στην κεντρική σελίδα
                                                                                                  Εκτύπωση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(C) all rights reserved by Jean Cohen