Γνώμες και σχόλια από τον Ελληνικό τύπο

Oι αναγνώστες σχολιάζουν


Σ
χόλια και παρατηρήσεις αναγνωστών της ιστοσελίδας

Αρχείο ειδήσεων


Ειδήσεις από τις:

 
16/07/2006 έως
τις
30/07/2006
1

 


Φωτογραφικό υλικό


Ο πόλεμος στη Χαϊφα
σε φωτογραφίες
(ppt)

Διαφημιστείτε

  Διαβάστε άρθρα και απόψεις για
  θέματα που αφορούν την Μέση
  Ανατολή, τον εβραϊσμό


Διαφημιστείτε σε εμάς, για περισσότερες πληροφορίες
επικοινωνήστε μαζί μας.

Αρχική σελίδα

Τελευταίες ειδήσεις

 

Η ADL επικρίνει τον Annan ως 'σκανδαλωδώς μονόπλευρο' και 'αντι-Ισραηλινό'.
   


  Ο Διευθυντής της Αντι-δυσφημιστικής Ένωσης (ADL), Abraham Foxman, κατηγόρησε την Τρίτη τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για επίδειξη "σκανδαλώδους μονόπλευρης στάσης" στα σχόλιά του για τον Ισραηλινό πόλεμο κατά της Hezbollah στο Λίβανο.

"Είμαι κατάπληκτος που ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ δεν μπορεί να υψώσει τη φωνή του παρά μόνο για να κατακρίνει και να αποδοκιμάζει το Ισραήλ ενώ δεν μπορεί να αποδοκιμάσει και τη Hezbollah για τις καθημερινές εκτοξεύσεις εκατοντάδων ρουκετών που έχουν αποκλειστικό στόχο να πλήξουν αμάχους", δήλωσε ο Foxman την Τρίτη σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στη Haaretz.

"Επιπλέον, ο Annan δεν έχει μπει στον κόπο ν αναφερθεί στις απώλειες ζωών στο Ισραήλ ως αποτέλεσμα των επιθέσεων αυτών", συνέχισε ο Foxman. "Πότε θ αρχίσει ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ να δείχνει στις ζωές των Ισραηλινών τον ίδιο σεβασμό που δείχνει και στις ζωές των άλλων ανθρώπων", ρώτησε ο επικεφαλής της ADL.

Αναφερόμενος στην απόφαση του Annan, πριν από μερικούς μήνες, για καθιέρωση μιας παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης για το Ολοκαύτωμα, ο Foxman σχολίασε, "Είναι καλό και σωστό να τιμήσεις το Ολοκαύτωμα μετά από 60 χρόνια αλλά είναι πιο σημαντικό να υπερασπίζεσαι σήμερα τους ζωντανούς Εβραίους".

Την Τρίτη, ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ Stephane Dujarric απέρριψε τους ισχυρισμούς του Foxman για αδιαφορία του Annan στα δεινά των Ισραηλινών. "Αν κοιτάξουμε προσεχτικά τις δηλώσεις που εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας τις τελευταίες εβδομάδες, θα δούμε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει".
 
 


Επιστροφή στην κεντρική σελίδα
                                                                                                  Εκτύπωση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(C) all rights reserved by Jean Cohen