Γνώμες και σχόλια από τον Ελληνικό τύπο

Oι αναγνώστες σχολιάζουν


Σ
χόλια και παρατηρήσεις αναγνωστών της ιστοσελίδας

Αρχείο ειδήσεων


Ειδήσεις από τις:

 
16/07/2006 έως
τις
30/07/2006
1

 


Φωτογραφικό υλικό


Ο πόλεμος στη Χαϊφα
σε φωτογραφίες
(ppt)

Διαφημιστείτε

  Διαβάστε άρθρα και απόψεις για
  θέματα που αφορούν την Μέση
  Ανατολή, τον εβραϊσμό


Διαφημιστείτε σε εμάς, για περισσότερες πληροφορίες
επικοινωνήστε μαζί μας.

Αρχική σελίδα

Τελευταίες ειδήσεις

 

Δυσαρεστημένο το 73% των πολιτών από την Κυβερνητική συμπεριφορά απέναντι στους κατοίκους του βορρά.
   


  Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήγαγε η Haaretz-Dialogue, η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών εμφανίζεται δυσαρεστημένη από την Κυβερνητική συμπεριφορά απέναντι στους κατοίκους του βορρά.

Το 73% των ερωτηθέντων δήλωσαν δυσαρεστημένοι από τον τρόπο που αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση τους κατοίκους του βορρά ενώ μόνο το 19% εξέφρασε την ικανοποίησή του από την απόδοση της Κυβέρνησης στον τομέα αυτό.

Περίπου 200 άτομα διαμαρτυρήθηκαν στην Εργατική Ομοσπονδία Histadrut, δηλώνοντας ότι οι εργοδότες τους τους ενημέρωσαν ότι δεν θα λάβουν το μισθό του Ιουλίου, κάτι που παραβιάζει το νόμο που ψηφίστηκε πριν από δέκα ημέρες στη Βουλή, σύμφωνα με τον οποίο οι εργοδότες πρέπει να καταβάλουν το μισθό των εργαζομένων που δεν παρέστησαν στις δουλειές τους λόγω της κατάστασης και θα αποζημιωθούν στη συνέχεια από το κράτος.
Ο Πρόεδρος της Histadrut, Ofer Eini, έγραψε στον Υπουργό Βιομηχανίας και Εμπορίου Eli Yishai, τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι στο βορρά αντιμετωπίζουν μια σκληρή δοκιμασία λόγω της δύσκολης κατάστασης ασφαλείας στην οποία ζουν

Ο Eini ανέσυρε μια παλαιότερη πρόταση, σύμφωνα με την οποία εκατοντάδες υπάλληλοι της Histadrut θα βοηθήσουν την Κυβέρνηση στην εφαρμογή των εργατικών νόμων και στην καταβολή του μισθού του Ιουλίου σε όλους τους εργαζομένους στο βορρά. Στο γράμμα του, ο Eini δεσμεύτηκε να ενημερώσει το Υπουργείο για όλες τις αιτήσεις καταγγελίας που θα υποβληθούν από υπαλλήλους που δεν έλαβαν το μισθό τους. 
 
 


Επιστροφή στην κεντρική σελίδα
                                                                                                  Εκτύπωση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(C) all rights reserved by Jean Cohen