Γνώμες και σχόλια από τον Ελληνικό τύπο

Oι αναγνώστες σχολιάζουν


Σ
χόλια και παρατηρήσεις αναγνωστών της ιστοσελίδας

Αρχείο ειδήσεων


Ειδήσεις από τις:

 
16/07/2006 έως
τις
30/07/2006
1

 


Φωτογραφικό υλικό


Ο πόλεμος στη Χαϊφα
σε φωτογραφίες
(ppt)

Διαφημιστείτε

  Διαβάστε άρθρα και απόψεις για
  θέματα που αφορούν την Μέση
  Ανατολή, τον εβραϊσμό


Διαφημιστείτε σε εμάς, για περισσότερες πληροφορίες
επικοινωνήστε μαζί μας.

Αρχική σελίδα

Τελευταίες ειδήσεις

 

Hezbollah: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της Σιωνιστικής οντότητας.
   


  Καθώς ο πόλεμος πλησιάζει στο τέλος του, πληθαίνουν οι ανησυχητικές φωνές από Αραβικά κράτη που ρωτάν δυνατά και θαρρετά αν ο 'θρίαμβος' που σημειώθηκε κατά του Ισραήλ στο Λίβανο θα φέρει πιο κοντά 'την ημέρα που θα εξαφανιστεί το Ισραήλ'.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα al-Watan του Κατάρ, ο Ahmed Barakat, μέλος του κεντρικού συμβουλίου της Hezbollah, δήλωσε "Σήμερα η Αραβική και Μουσουλμανική κοινωνία είναι βέβαιη ότι είναι πιθανή η ήττα του Ισραήλ και ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την εξαφάνιση της Σιωνιστικής οντότητας από την περιοχή".

Ρωτηθείς για τον τρόπο με τον οποίο η αντίσταση βοήθησε στην επίτευξη της νίκης αυτής, απάντησε: "Οι μαχητές μας προήλθαν από τις Ισλαμικές παραδόσεις για τις οποίες διάβαζαν. Όπως αρέσει στο Nasrallah να λέει: Αναφορικά με το Ισραηλινό ζήτημα, συγχωρέστε με, αλλά δεν πιστεύω ότι γνωρίζει κανείς περισσότερα από εμάς...επομένως, από την άποψη μιας βαθιάς κατανόησης της Ισραηλινής κουλτούρας, κοινωνίας, οικονομίας, ψυχολογίας, Στρατού και ΜΜΕ, η αντίσταση έχει μεγάλη εμπειρία. Αυτό προστίθεται στην Ισλαμική παράδοση στην οποία στηρίζονται οι μαχητές μας και προς την οποία μοχθούν: μια γενική φιλοδοξία ένα θρίαμβο για το Ummah (Ισλαμικό έθνος) και μια προσωπική φιλοδοξία να γίνουν shahids", διευκρίνισε.

Ο Barakat πρόσθεσε ότι κανένας από την ηγεσία της Hezbollah δεν τραυματίστηκε και ότι η οργάνωση εξακολουθεί να έχει πολλούς πυραύλους και άλλες 'εκπλήξεις' για την επόμενη ημέρα της νίκης. Υπογράμμισε ότι το απόθεμα που έχει θα της επιτρέψει να δρα από μακριά χωρίς να χρειάζεται εγγύτητα στα Ισραηλινά σύνορα.
 
 


Επιστροφή στην κεντρική σελίδα
                                                                                                  Εκτύπωση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(C) all rights reserved by Jean Cohen